Begrafenis voor Talitha

Begrafenis voor Talitha | Geld inzamelen
 
 
Begrafenis voor Talitha

Lieve mensen,

 

Zoals jullie (misschien) vernomen hebben Is Talitha vrijdag 22 december op 23-jarige leeftijd overleden. Ze is door zelfdoding om het leven gekomen.

Het gemis is enorm, niet te verwoorden.
Talitha had helaas geen levensverzekering. Dit betekent dat alle financiële lasten op de schouders van de familie terecht komen. De familie zet alle zeilen bij, maar dit is niet voldoende om de begrafenis te bekostigen. Ze kunnen het alleen niet aan.
We kunnen niet toekijken hoe ze naast dit verlies en in tijd van rouw, zich ook zorgen moeten maken om de kosten van de uitvaart.
Wij wenden ons tot jullie: familie, vrienden, kennissen, maar misschien ook andere mensen om een donatie te schenken.

Op deze manier kunnen de momenten naar de begrafenis toe en daarna zonder financiële zorgen ervaren worden.

Met vriendelijke groeten,

 

Familie en vrienden van de nabestaanden

 

Update#1

De doneeractie heeft ongelooflijk veel aandacht gekregen. Hulp kwam van: familie; vrienden; kennissen, maar ook mensen die we niet kennen.
Dit hadden wij ons niet voor kunnen stellen.
Wat er bereikt is, was zonder jullie hulp niet mogelijk geweest.
In een zee van verdriet zijn de nabestaanden jullie eeuwig dankbaar.

Update#2

We willen iedereen nogmaals bedanken voor de donaties. De familie heeft mede door jullie, zich geen zorgen hoeven te maken over het financiële gedeelte. Hiermee was de familie in staat om Talitha de uitvaart te geven die ze verdiende. Er is een korte video toegevoegd die gemaakt is van de begrafenis. Nogmaals vele dank voor jullie steun, zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

532 donaties
€ 10.970,00
Doel: € 15.000,00
73%

Deze actie is gesloten.