Begeleid wonen voor volwassen autisten behouden.

Begeleid wonen voor volwassen autisten behouden. | Geld inzamelen
 
 
Begeleid wonen voor normaal begaafde volwassen autisten

Stichting Matthias is een onafhankelijke stichting, welke een bijdrage levert in de huisvesting met begeleiding op maat voor normaal begaafde jong volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum. De stichting heeft het welzijn van haar bewoners voor ogen. De begeleiding in haar locatie(s) wordt alleen verzorgd door een zorginstantie waar de stichting vertrouwen in heeft, de kwaliteit en kwantiteit hoog ligt en in goede balans ten opzichte van elkaar, de prijs gunstig is en daarmee dus een overeenkomst heeft gesloten. Deze zorginstantie is de enige verlener van begeleiding in de stichting haar locatie(s).

Het bestuur van de stichting bestaat uit onbezoldigde vrijwilligers welke de doelstelling van Stichting Matthias geheel en van harte onderschrijven.

Voor de toekomst is geld nodig voor reparatie's en/of vervanging van inductiekookplaten. 4 van de 8 zijn reeds vervangen. Het is wachten wanneer de volgende de geest geeft. Graag een donatie van je, die is gewoon nodig.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 15,00
Doel: € 5.000,00
0%

Deze actie is gesloten.