begafenis voor overleden vader

begafenis voor overleden vader | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor 4 prachtige jonge mensen die hun vader hebben verloren.

Lieve Allemaal,

Afgelopen dinsdag 16 april is plotseling mijn ex-partner, vader van mijn dochter van 12 en zoon van 23 en zijn twee oudste zonen van 24 en 27 jaar, overleden. Natuurlijk helpen wij hen zoveel als nodig is, maar de kosten van een uitvaart zijn niet gering. Daarbij komt dat er extra kosten zijn om een huis te ontruimen en in goede staat achter te laten.

De situatie is erg verdrietig omdat er geen verzekering aanwezig is. De kinderen hebben ieder voor zich moeilijke tijden gekend in hun leven. Bij de jongens is er van mijn kant zoveel respect. Ze hebben zich telkens weer herpakt in hun jonge leven en door de stubbelingen heen, hun leven proberen positief vorm te geven.

Hoe mooi is het om te zien dat in deze dagen van rouw, juist deze kinderen zo prachtig samenwerken om hun vader een gerespecteerde uitvaart te geven, waarin ze individueel en samen laten zien in deze tijd van verlies dat Liefde en vergeving samenkomen. 

Deze kinderen zijn voor mij het voorbeeld van alles waar het leven voor staat en daarom gun ik hen na de ups en downs in hun leven een zorgeloze verdere toekomst,zonder financiele problemen.

Graag vraag ik uw steun. Alle donaties zijn welkom,zelfs de kleinste. 

Dank vanuit mijn hart en zeker van de kinderen.

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 227,00

Deze actie is gesloten.