Bedank de politie en laat een kind een kind zijn!

Bedank de politie en laat een kind een kind zijn! | Geld inzamelen
 
 
Doneer, bedank de politie en help een wens van een kind te laten uitkomen!

Je aangifte verwerken als je fiets of telefoon is gestolen. Sporenonderzoek doen na een inbraak in je huis. Slecht nieuws brengen bij nabestaanden als er een dierbare is overleden. En minuten na dat zware gesprek moeten ze zich misschien wel haasten naar gevaarlijke situaties zoals een vecht- of schietpartij. In veel gevallen stellen zij hun veiligheid en soms zelfs hun leven in de waagschaal, om ons ‘burgers’ veilig te houden.

De politie. Een beroepsgroep waar weinig ‘dank je wel’ tegen wordt gezegd. En dat is onterecht!

Laten we via deze weg die mensen bedanken. Door zoveel als mogelijk te doneren, levert Thin Line Bracelets de ‘Thank You’ patches om de agenten te laten weten dat wij burgers blij zijn met hun inzet!
De eerste patches zullen naar willekeurig gekozen bureaus gaan in de grote steden.

Een deel van het aankoopbedrag van de patches (en overige artikelen op hun website www.thinlinebracelets.nl) wordt vervolgens door Thin Line Bracelets gedoneerd aan Make a Wish-foundation (www.makeawishnederland.org). Deze instelling, volledig draaiend op donaties, laat de grootste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte uitkomen.
Een dagje als VIP met je vriendjes naar een pretpark, met vervoer in een grote bus? Regelen ze. Een dagje als ware diva over straat gaan inclusief politiebegeleiding? Komt voor de bakker!
Ze halen alles uit de kast om de kinderen een dagje niet ziek te laten zijn, maar gewoon kind.

Thin Line Bracelets is ontstaan na een reis van 3 vrienden (welke ook agenten zijn) door Amerika. Zij zagen meerdere agenten met speciale armbanden lopen welke staan voor wat de politie dag en nacht doet en meemaakt. Het laat de trots voor het vak zien en ook het respect voor alle overleden collega’s. Deze 3 vrienden vonden dit een prachtig initiatief, en brachten dit naar Nederland. Inmiddels hebben ze al duizenden agenten en burgers voorzien van diverse ‘steunbetuigingen’ in de vorm van verschillende artikelen.

Agenten zetten drie stappen naar voren, waar burgers een stap terug doen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
18 donaties
€ 235,00

Deze actie is gesloten.