Because we carry

Because we carry | Geld inzamelen
 
 
Team 179 Lesbos, Nathalie Boenders en Esther den Hollander voor Because we Carry

Powertothepeople Wij geloven in de kracht van ‘gewone’ mensen. Elke week ontvangt Lesvos een sterk team van 7 mensen uit de hele wereld die onmacht omzetten in daadkracht.

Wij, Nathalie Boenders Poels Rietvelt en Esther den Hollander zijn team 179.

Van 17 maart tot en met 28 maart 2019 gaan wij naar Lesbos als vrijwilliger bij het vluchtelingen kamp Kara Tepe via Because We Carry. De stichting Because We Carry (https://www.becausewecarry.org/) doet verbazingwekkend goed werk voor mensen die alles wat ze bezaten achter zich lieten om te vluchten naar een veiliger oord. Vluchtelingen in Kara Tepe, hele families inclusief baby’s, slapen daar in tijdelijk onderdak soms voor maanden, soms voor jaren. Ons team gaat doen wat nodig is om hun dagen wat lichter te maken. Alles wat maar kan, alles wat maar nodig is, met name gericht op kinderen.

Onze vraag aan jou is: Wil jij ons helpen? Iedere euro die je doneert geeft letterlijk iemand zijn ontbijt die week, maar er wordt nog veel meer door deze organisatie gedaan. Zelfs het kleinste bedrag maakt een groot verschil daar. Het wordt enorm gewaardeerd.

Liefs van Nathalie en EstherEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
78 donaties
€ 3.905,00
Doel: € 3.000,00
130%