Beau strijdt tegen Lyme

Beau strijdt tegen Lyme | Geld inzamelen
 
 
Help jij Beau tegen de slopende ziekte van Lyme?

Beau is een spontane 20 jarige jonge dame die in 2011 werd gebeten door een teek. Al snel werd ze ziek en heeft zij verschillende behandelingen gehad in reguliere nederlandse ziekenhuizen, maar de zorg voor Lyme loopt in de gewone ziekenhuizen nog erg achter en de behandelingen mochten daarom dus ook niet baten. Beau blijft achteruit gaan en klachten zoals verlamming, spierslapte, (zenuw)pijnen, vermoeidheid en aanvallen veroorzaakt door zuurstoftekort zijn dagelijkse kost voor haar. Naar school gaan werd steeds lastiger voor Beau, zelfs met krukken en later rolstoel lukte dit niet meer en moest ze in 2016 stoppen met haar opleiding omdat dit te zwaar werd. Ze hoopt de opleiding Ervaringsdeskundige te kunnen gaan doen wanneer ze weer beter is. Ze hoopt anderen met haar ervaring te kunnen helpen en ondersteunen.

Helaas vergoeden zorgverzekeringen maar een beperkt aantal Lyme behandelingen en de meeste daarvan zijn achterhaald. Daarom is Beau nu aan het sparen voor een behandeling die ze kan gaan volgen buiten de Nederlandse ziekenhuizen om, maar dit is dus voor eigen rekening. Help je mee om haar deze mogelijkheid op beter worden te geven?

Wil je helpen maar ben je niet in staat om dit financieel te doen? Met je tijd kan je mij ook enorm helpen. Mocht je een idee hebben om inzameling te doen, mensen kennen die me kunnen helpen of mijn crowdfunding delen, dan help je me ook om een stapje dichter bij mijn doel te komen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 404,00
Doel: € 15.000,00
2%

Deze actie is gesloten.