Be Aware Be Rare Be Yourself KWF benefiet festival

Be Aware Be Rare Be Yourself KWF benefiet festival | Geld inzamelen
 
 
Je kan hier een donatie doen voor het KWF benefiet festival.


Het Be Aware.Be Rare.BeYourself KWF benefiet festival is een ware prikkeling van de zintuigen vanaf het moment van binnenkomst. Ga mee in de wereld van Bernadette Pires.

Zij is er vorig jaar achter gekomen dat zij een zeldzame en agressieve tumor heeft genaamd neuro endocrien carcinoom. Er is hier weinig over bekend en dat zorgt ervoor dat de behandelingen voornamelijk uit voorzorg en extreem zijn. Zij heeft daarom besloten om zich in te zetten voor het KWF voor meer onderzoek door middel van een benefiet festival. De opbrengsten van deze benefiet festival gaat naar KWF Kanker Bestrijding.

Het benefiet festival vind plaats bij Theater Zuidplein.

Tijdens het benefiet festival wordt er aandacht besteedt aan bewustwording voor kanker. Dit is de plek waar taboes worden doorbroken en waar jij jezelf kan zijn. Er zal niet alleen gekeken worden naar de moeilijke, maar ook naar de mooie momenten die kanker met zich meebrengen. Let's celebrate life!

Geniet van dit benefiet festival door middel van diverse workshops, heerlijk muziek, express yourself mode/kunst, inspirerende sprekers en lekker eten. De roots van Bernadette liggen in Kaapverdië (Afrika) en dit zal dan ook als een rode draad door de avond leiden.

Donaties zijn zeer welkom! Het is zo belangrijk om geld op te halen voor meer onderzoek. Dus maak deel uit van dit mooie evenement. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 70,00
Doel: € 4.000,00
1%

Deze actie is gesloten.