Basisscholen Curacao

Basisscholen Curacao | Geld inzamelen
 
 
Basisscholen Curacao

Beste mensen,
Ik ben Max Plugers en ik zit in mijn examenjaar op het ROC Tilburg Sport en Bewegen. Hier volg ik de richting Sport Coördinator Uniformeerde Beroepen.
17 april zal ik, samen met mijn klas vertrekken naar Curaçao.

In Curaçao gaan wij op twee basisscholen kennis en sportmaterialen achterlaten om de sportlessen naar een hoger niveau te kunnen tillen. Het gaat hier om de scholen Br. Rigobertisschool en Fr. Evoniusschool. Op deze scholen zitten zeer moeilijk lerende kinderen.

Om dit te kunne bereiken hebben we sponsorgeld nodig. Zonder u gaat dit niet lukken!

Met het ingezamelde geld ga ik samen met mijn klas verschillende sportdagen organiseren op de basisscholen. Ook willen wij allerlei nieuwe sportmaterialen aanschaffen voor deze scholen bij de lokale sportwinkel. In de workshops leren we de docenten van deze scholen hoe ze met weinig materiaal toch een leuke sportles kunnen geven. De rest van het geld gaat ook naar de scholen. Dit wordt overhandigd doormiddel van een cheque.

We doen dit omdat de kinderen in Curaçao weinig sportmogelijkheden hebben. Ze zitten vaak met grote klassen in een sportzaal. In de sportzaal zijn bijna geen materiaal te vinden. De docenten weten ook niet altijd wat voor sportles ze kunnen geven.

Via onderstaande link kunt u mij en mijn klas steunen en helpen dit te bewerkstellen.

Via deze link kunt u het project in de gaten houden:
https://www.facebook.com/CuracaoProjectSBC4E/

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 125,00
Doel: € 500,00
25%

Deze actie is gesloten.