Bashir naar Ghana Bashir to Ghana | Geld inzamelen
 
 

Bashir naar Ghana Bashir to Ghana

Wens om Bashir naar Ghana te laten gaan voor bezoek aan familie

English text below

Door omstandigheden is Bashir (mijn partner) al 5 jaar niet meer in Ghana geweest en dus heeft hij ook al die tijd zijn familie niet kunnen zien. 

Bashir heeft heel hard gewerkt om te zorgen dat we hier in Nederland met ons gezin stap voor stap een goed leven kunnen opbouwen en dat doet hij vol overgave. Zo werkt hij al meer dan een jaar voor de post, heeft hij z'n Nederlands op A2-niveau gehaald en heeft hij binnenkort zijn rij-examen.

Maar ik zie ook dat hij soms verlangt naar een ontmoeting met zijn familie en vrienden. Wij sparen als gezin hard om in eerste instantie Bashir een keer voor 1 of 2 weken een bezoek te laten brengen aan Ghana. Maar mocht je iets kwijt kunnen dan zouden we daar heel blij mee zijn. Ik denk aan maximaal €10 (minder mag ook!). Ik stuur dit naar verschillende mensen, dus voel je a.j.b. niet verplicht. Het kan anoniem of met naam via deze website. Of je kunt ook een envelop in de brievenbus doen/opsturen).(Tia Ammerlaan, Sterreplein 20, 6221 AM Maastricht).

Natuurlijk houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen..

En pssssttttt... mondje dicht.. het is nog een (kerst)geheimpje voor Bashir..

-------------------------

Due to circumstances Bashir (my partner) hasn't been able to go to Ghana to visit his family for 5 years now. 

Bashir has worked hard to gradually build up a decent life for us as a family. He has worked as a mailman for more than a year now, he got his A2 diploma for Dutch and he will have his driving exam soon.

But at the same time time I also see him longing for a meet up with his family in Ghana. We are saving money for this, but if you have the opportunity to donate a little bit of money (maximum 10 euros), we would be more than happy with that. I have sent this to many people, so don't feel pressure to donate please. If you wish to give money you can either use our name or do this anonimously via this website or simply send/bring an envelop. 

We will keep you updated and I would like to keep this a secret for Bashir so PLEASE DON'T TELL HIM ANYTHING..

Tia Ammerlaan
11-12-2020

Bitter - Sweet

Oh wat waren en zijn we gelukkig met al die prachtige reacties en donaties. Niet te beschrijven wat een bijzonder gevoel dat geeft. Toen de eerste paar donaties binnen kwamen stond ik met m'n ogen te knipperen en elke keer kwam er weer een golf van emotie en gevoel van dankbaarheid als er wat gebeurde. 

Ik heb uiteindelijk besloten het gisteravond tegen Bashir te vertellen. Ik wilde dit bijzondere gevoel met hem delen. Hij reageerde in eerste instantie een beetje verbaast maar uiteindelijk ging hij ten volle op in zijn gevoel van blijdschap en opluchting. Hij had de hele avond een big smile op z'n gezicht en stiekem fantaseerden we al over een weerzien met de familie in Ghana.

Des te bitterder was het vanochtend toen Bashir een telefoontje kreeg van z'n broer dat hun vader die nacht is overleden. Baba Abdallah is niet meer. Een warme en vriendelijke man, zo leek hij op de videocall. Bashir had 'm nog zo graag één keer willen zien en ook had Baba al een paar keer laten vallen dat als Bashir toch bij de post werkt hij Lilah wel naar hem kon opsturen, zo graag wilde hij z'n kleindochter een keer zien. Maar het mag niet zo zijn. Baba Abdallah was niet meer de jongste (ergens eind zeventig/begin tachtig) en ook kwakelde hij al een tijd met z'n gezondheid, maar dit hadden we niet aan zien komen. Zeker niet nu.

We zijn op dit moment best wel overmand door emoties: een heel gelukkig gevoel door al die hartverwarmende giften en verdriet en pijn door het verlies.

Hoe dan ook: Bashir zal naar Ghana gaan. Misschien al heel snel om met de familie afscheid te nemen of iets later voor een bezoek aan onder andere zijn moeder, broers, zussen etc.

Wij willen jullie allen (want zóveel mensen) uit de grond van ons hart bedanken. Dit is iets om nooit meer te vergeten. 

Liefs Tia & Bashiru

 


 

Laat een reactie achter

53 donaties
€ 1.235,00