Basher's accident

Basher's accident | Geld inzamelen
 
 
Help Basher een gezonde pup te zijn!

Inmiddels alweer een week geleden de schrik van mijn leven gehad. Zo blij als mijn kersverse 10 weken oude pup, Basher, was om mee te mogen voor in de fietsmand, zo ongelukkig voelt hij zich nu. 10 weken oud en met al die energie en nieuwsgierigheid om de wereld te ontdekken opgesloten worden in een bench is voor niemand leuk.

Wat er gebeurde? 

Er besloot tijdens ons ritje iemand nog snel over steken, pup schrikt, valt uit de mand, klapt er met z'n heup tegenaan en krijst het uit.

Mede dankzij enorm snel handelen van de oorzaker eb toevallige omstanders meteen naar een dierenarts geweest. Diagnose, poot gebroken en geen simpele oplossing mogelijk maar een dure operatie. 

Dus 2 opties, alles op alles zetten om die operatie te kunnen bekostigen, of mijn lieve nieuwe vriendje nu al opgeven. 

Dankzij onwijs lieve vrienden is de operatie mogelijk gemaakt, helaas hing daar een prijskaartje aan. Eerste hulp bij de dierenarts, operatie bij een dierenziekenhuis, ikzelf een tetanus prik en dan nog de onkosten voor het vervoer. 

Nu ben ik echt geen hulpvrager, juist een zelfoplosser! Maar nood breekt wet zeggen ze wel eens en ik wil heel graag zo snel mogelijk mijn vrienden terug betalen. 

Dus roep ik jullie hulp in! Voel je absoluut niet verplicht, ik ben met iedere euro blij en vind het delen van dit bericht ook al super super lief!! 

Dankjewel allemaal en veel liefs van mij en Bash. 

Mocht je willen weten hoe het met de kleine apring in 't veld gaat, ik ben bereikbaar via Facebook of daar een pb! Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 185,00
Doel: € 1.000,00
18%

Deze actie is gesloten.