Ballie zn uitje naar de tandarts

Ballie zn uitje naar de tandarts | Geld inzamelen
 
 
Ballie zn uitje naar de tandarts

Mijn lieve kleine Ballie..

Dat zn gebit niet helemaal jofel is, zijn we al een paar jaar achter.. Maar met de meest recentelijke switch van tandarts blijkt dat meneer (mininaal) 3 rotte kiezen in zn mond heeft, die operatief getrokken moeten worden..

Het exacte behandelplan weten we pas als we op de kliniek staan en rontgenfotos van zn kaken gemaakt hebben, maar een kostenindicatie heb ik al wel gekregen; het kan hoger uitvallen, of lager, maar rond de €1500 zal het wel worden..

En dan nog is er een kans dat Ballie geen/ slecht zijn ruwvoer weg krijgt...

Nu heb ik altijd wel een spaarpotje achter de hand voor dierenartskosten voor mijn paarden, maar brokkenpiloot #1; Bow heeft deze al behoorlijk doen slinken na 4 peesblessures en een hoefbevangheid..

Vandaar dat ik mijn lieve facebook vriendjes, en wellicht ook random strangers, vraag om een donatie te doen zodat Ballie snel naar de kliniek kan, en ik ook nog wat achter de hand heb voor de toekomstige dierenarts rekeningen (want met mijn geluk...........)

Doel naar beneden bijgesteld met €585,00 door directe donaties en marktplaatsverkopen.. Zo komt het doel steeds wat sneller in zicht :)

En weer €170,00 er af gehaald dankzij marktplaats verkopen :)

 En nog €470,00 er af:))Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
19 donaties
€ 295,00
Doel: € 275,00
107%

Deze actie is gesloten.