Balans in Beweging

Balans in Beweging | Geld inzamelen
 
 
Voor iedereen die vastloopt in wet en regelgeving

 

Balans in Beweging geeft advies daar waar inwoners en organisaties die te kort worden gedaan, door een gebrek aan informatievoorziening en/of een gebrek kennis van wet- en regelgeving.

De ondersteuning van de stichting zorgt voor de juiste balans tussen hulpvraag en antwoord. Daar waar de behoefte van de inwoner of de organisatie ten onder dreigt te gaan aan de machtspositie van de uitvoerende partij, zorgt Balans in Beweging voor helderheid, transparantie, bruikbare informatie en meetbaar resultaat.

Balans in Beweging zet zich in voor één ieder, die op welke manier dan ook vast loopt in zijn leven. Zij biedt een luisterend oor tijdens een verhelderend gesprek, waardoor je er anders tegenaan kunt kijken en er zelf weer mee verder kan.

Balans in Beweging sluit niemand uit op basis van financieel onvermogen!

 

Wij beschikken over;

  • Specialistische kennis voor geschillen in verband met de wet- en regelgeving in het sociaal, juridische en justitiële domein.
  • De dienstverlening bestaat in dit domein uit het geven van transparante, praktische, direct toepasbare adviezen en waar nodig        kortdurende volledige ondersteuning.
  • Balans in Beweging behaalt resultaat, daar waar reeds voorhanden zijnde ondersteuning tekort schiet. Zij adviseert en ondersteunt alle inwoners.

Van een ieder wordt een financiële bijdrage naar draagkracht verwacht. Daar waar onvoldoende financiële middelen voor handen is, noch een organisatie kan worden aangesproken, zorgt Balans in Beweging, dat de kosten gedekt zijn.

 

Stichting Balans in Beweging
20-12-2019

Wat geweldig! Nog een donatie! 

Onze dank aan deze anonieme donateur! Super om te merken dat mensen geloven in wat wij doen!

Deze week hebben wij vanuit de Stichting mee kunnen werken aan de realisatie van een lokaal initiatief. Een faciliteit voor mensen met een beperking die hierdoor meer bewegingsvrijheid krijgen.  Helaas kon de gemeente deels geen handreiking doen in de uitvoering van dit project. Door onze inzet, kan het project in 2020 wél gerealiseerd worden!

Het werk is nog niet gedaan,.... Maar begin Januari 2020, zullen de puntjes op de I gezet worden! 

 

 


Stichting Balans in Beweging
16-12-2019

 

 

Voor deze inwoner, maakte één actie een wereld van verschil!

 

In de afgelopen week hebben wij vanuit de stichting weer een aantal inwoners mogen ondersteunen.

Wij waren bijvoorbeeld aanwezig als clientondersteuning bij een keukentafel gesprek. Onze aanwezigheid heeft ervoor gezorgd dat deze inwoner

de hulp krijgt die zij nodig heeft.

 

Zo kort voor het einde van het jaar is niets fijner dan zien dat iemand 2020 met een glimlach tegemoet gaat!

Dat er rust en ruimte ontstaat! Dat er geloof in de toekomst is.

 

En,.... de eerste donatie is binnen gekomen!!! Onze hartelijk dank aan deze anonieme donateur!!!

Wist u dat doneren al kan vanaf 5,- Euro?

 

Kent u iemand die onze hulp nodig heeft? Kijk dan ook eens op onze site!

 

 

 


3 donaties
€ 30,00