Bakkers en Bouwerswerkplaats na crisis verder! | Geld inzamelen
 
 

Bakkers en Bouwerswerkplaats na crisis verder!

Als sociale maatschappelijke onderneming hebben wij het nu extra lastig.

Bakkerswerkplaats Wij Zijn Rotterdam & Bouwerswerkplaats Wij Zijn Rotterdam hebben je hulp nodig!

Doneer nu. Doe een gift, krijg een tegoedbon, of krijg per 25 euro donatie 50 ambachtelijke koekjes van de Bakkerswerkplaats thuisbezorgd na de crisis.


Als sociale onderneming hebben wij het nu extra lastig. Ons verdienmodel bestaat uit veel verschillende kleine geldstromen en deze vallen bijna allemaal weg. Of wij door de overheidsmaatregelen worden geholpen, is nog erg de vraag.


De Bakkerswerkplaats is wel onderdeel van de voedselketen, maar omdat wij veel aan bedrijven en horeca leveren, valt er veel omzet weg. Thuiswerken kan natuurlijk niet. En veel van onze mensen mogen nu niet eens meer werken. Bijvoorbeeld de mensen die bij ons dagbesteding hebben. Hun ontwikkeling en het opleiden van mensen staat helemaal stil. Ook bij de Bouwerswerkplaats staat het opleiden stil. En ook daar is thuiswerken er niet bij.


Met jouw donatie of extra bestelling kunnen we toch nog iets aan inkomsten genereren en mensen blijven opleiden. 


Wist je dat Bakkerswerkplaats in vijf jaar tijd zonder overheidssteun steun 25 mensen aan betaalde baan heeft geholpen? En wist je dat wij met zoveel mogelijk handjes in het deeg bakken, soms wel 6 culturen aan de tafel! Wist je dat Bouwerswerkplaats in anderhalf jaar al 15 mensen aan een baan heeft geholpen met een gemiddelde opleiding van 3 maanden? Wist je dat Stichting Wij Zijn Rotterdam een anbi status heeft. Giften aan de stichting hebben dus belastingvoordelen. Neem voor meer informatie contact met mij op


Met jouw donatie overleven wij deze periode en kunnen we straks opnieuw mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt toekomst perspectief bieden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

76 donaties
€ 2.955,00
Doel: € 30.000,00
9%