Badstrand Vlissingen toegankelijk voor rolstoelen

Badstrand Vlissingen toegankelijk voor rolstoelen | Geld inzamelen
 
 
Het Badstrand van Vlissingen rolstoeltoegankelijk? Help ons!

Vanwege het Coronavirus promoten wij deze doneer actie momenteel niet. Wij begrijpen dat iedereen namelijk wel wat anders aan zijn hoofd heeft. Wij zullen de actie in een later stadium verlengen om deze in betere tijden weer op te pakken. Wij wensen iedereen veel succes en sterkte in deze moeilijk tijd! 

Hartelijk welkom op de doneeractiepagina voor de eerste rolstoelmat (Mobimat) plus houten plankier voor Vlissingen! Een aantal partijen heeft de samenwerking met elkaar opgezet om ervoor te zorgen dat we het Badstrand van Vlissingen rolstoeltoegankelijk kunnen maken! 

 
Een goede rolstoelhelling is reeds beschikbaar van de Boulevard naar het lager gelegen zandstrand. Met dit bedrag kunnen evenwel de volgende zaken worden gerealiseerd:

 
1. Een Mobimat van ruim 100 meter over het strand naar de waterkant, zodat mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten ook kunnen genieten van de zee! 


2. Een (goed onderhouden) houten plateau van 20-30 m2 op het strand zodat ook mensen in een rolstoel rustig zittend kunnen genieten van het strand en zee! 


Maar wat is een Mobimat? De duurzaam geproduceerde Mobi-Mat is gemaakt van gerecycled plastic. Deze is eenvoudig op en uit te rollen en dagelijks te onderhouden. Door haar lichte gewicht is zij daarnaast eenvoudig op te rollen en op te bergen dan bijvoorbeeld houten ‘rijbanen’. In Domburg heeft de mat al goede diensten op het strand bewezen.

De stichting Strandexploitatie Veere verzorgt het dagelijks onderhoud van het Badstrand. Zij heeft zich beschikbaar gesteld om het dagelijks onderhoud van mat en plankier onder haar hoede te nemen, zodat een en ander toegankelijk en bruikbaar is.

Op dit moment is reeds meer dan de helft van het aanschafbedrag van € 21.000,— toegezegd die nodig is voor deze mat en dit plateau door. Met hartelijk dank aan:

- Stiching Sociale Delta

- Rotary Club Vlissingen

- Strand Exploitatie Veere

- Pier 7 Zandpaviljoen

- Gemeente Vlissingen


Voor het bedrag dat mist vragen wij u graag een (kleine) bijdrage! Help ons om van het Badstrand Vlissingen het mooiste en beste rolstoeltoegankelijke strand van Nederland te maken! Wij streven er naar de mat medio mei 2020 te realiseren!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

88 donaties
€ 1.330,00
Doel: € 9.000,00
14%

Deze actie is gesloten.