Bacteriofagen therapie in Georgie

Bacteriofagen therapie in Georgie | Geld inzamelen
 
 
Als antibiotica niet meer werkt...

Beste mensen!

Mijn naam is Marieke Bos en ik kom uit Amsterdam. 

Via deze weg wil ik jullie graag om hulp vragen. Het zit zo...

In juni 2018 heb ik tijdens een verkeersongeval mijn knie/ onderbeen verbrijzeld. Met platen en schroeven is de boel weer redelijk in en aan elkaar gezet maar na 2 maanden bleek er een stafylococcenbacterie in het operatiegebied te zitten die fistels (tunneltjes) veroorzaakte. Deze fistels zijn er toen uitgesneden waarna ik hoge doseringen van verschillende soorten antibiotica toegediend heb gekregen. 

Ik ben nu 5 maanden en 9 soorten antibiotica verder maar de wond sluit niet en er blijven fistels onstaan. Ik ben heel bang dat ik mijn onderbeen zal verliezen!

Via een kennis en het tv-programma `Dokters van morgen`hoorde ik over bacteriofagentherapie. Dit wordt al langer dan 100 jaar dagelijks met succes toegepast in Georgie en werkt heel goed bij resistente bacterien. In Nederland zit deze therapie nog in de onderzoeksfase en de behandeling wordt niet vergoed. Sterker nog, het is hier verboden! ( Terwijl er al heel veel mensen naar Georgie zijn afgereisd en zonder bacterie zijn teruggekomen...)

Mijn grote wens is dan ook om naar de Eliava kliniek in Tbilisi Georgie te mogen gaan en mij daar specifiek voor die ene bacterie te laten behandelen. Helaas heb ik daar de financiele mogelijkheid niet voor en zoals eerder vermeld wordt het niet vergoed door de verzekering.

Ik hoop heel erg op jullie financiele steun, alle beetjes helpen. Alvast heel heel erg bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
140 donaties
€ 7.085,00
Doel: € 7.000,00
101%

Deze actie is gesloten.