Geld inzamelen | Bacteriofaag? Na 15 jaar eindelijk een oplossing?
 
 

Bacteriofaag? Na 15 jaar eindelijk een oplossing?

In Nederland geen oplossing voor chronische blaasontsteking. In Georgië wel.......

Voor diegene die mij niet kennen, mijn lijf doet niet wat ik graag wil. Voor diegene die mij wel kennen, is dit verhaal geen verrassing.

Ik ben Annemiek en ik ben 52 jaar.

Na een TIA, een motorongelukje, verschillende operaties en als klap op de vuurpijl een hartinfarct en een openhart operatie dacht ik wel klaar te zijn met het ziekenhuis. Na al die ellende van de afgelopen 15 jaar is er 1 kleinigheidje wat zeer hardnekkig blijft hangen. Blaasontsteking. Voor wie dat niet kent..... houden zo. De klachten die hierbij horen zijn niet fijn. Wat het nog vervelender maakt zijn de bijwerkingen van de antibiotica. In de afgelopen 15 jaar heb ik zeker 70 kuren gehad en het laatste jaar hoort de antibiotica bij mijn standaard medicijnen. Ik heb dit jaren tegen gehouden want elke dag slikken is geen optie, maar nu is niet slikken geen optie meer. Het heeft invloed op heel veel dingen in het dagelijks leven. Buiten de pijn die de ontsteking veroorzaakt, doet de antibiotica daar nog een schepje bovenop. Buikpijn, elke dag, is wel de vervelendste bijwerking van de antibiotica. Mijn darmen snappen het niet meer. Ook voor mijn huwelijk is dit een zware belasting, want seksueel contact is 1 van de grootste veroorzakers van de blaasontstekingen. Jaren van onderzoeken, verschillende specialisten, therapieen, ziekenhuisbezoeken, pillen slikken enzovoorts is er in Nederland nog steeds geen oplossing voor (mijn) chronische blaasontsteking.

Nog niet zo lang geleden hoorde ik van de bacteriofaag, die ze in Georgië gebruiken in plaats van de antibiotica. Dit pakt het probleem aan door de bacterie te doden van binnen uit. Helaas is deze behandeling in Nederland niet te verkrijgen en vergoed de verzekering de kosten niet. Gezien de resultaten ben ik er van overtuigd dat dit mijn probleem wel kan oplossen. Helaas kost deze behandeling tussen de 4000 en 5000 euro en moet dan ook de reis en het verblijf naar Georgie nog betaald worden.

Op deze manier hoop ik de weg er naar toe te kunnen versnellen, zodat ik niet nog langer met deze klachten door hoef.

http://eliavaphagetherapy.com

 

Annemiek van Rijsingen
17-07-2018

Na een half jaar rust en geen blaasontstekingen, is het helaas weer zover. Dat betekent actie richting de Eliava kliniek. Maandag een eerste poging gewaagd om alles te verzamelen en op te sturen. Helaas werd er bij de balie van de huisarts niet accuraat meegewerkt, wat nogal wat vertraging veroorzaakte. De bedoeling was dat op maandag alles verstuurd werd, zodat dat diezelfde week nog voor vrijdag in georgie was en ze de testen konden inzetten. Helaas had ik toch niet het juiste materiaal en moesten we in overleg met onze contactpersoon kijken wat de opties waren. Wachten op de post de volgende dag was in mijn ogen geen optie, dus in de auto gestapt en naar noord Holland gereden om de juiste materialen te regelen. Precies voor 15.00 uur alles geregeld, maar mogelijk dat er toch iets fout was gegaan met het monster. Ik was er niet zeker van, dus dinsdag nog een 2e zending klaargemaakt. Nu is het maar afwachten of alles goed aankomt en wat de uitslag zal zijn.

Wordt vervolgd.....


 

Laat een reactie achter

21 donaties
€ 395,00
Doel: € 7.000,00
5%