Baby begraven

Baby begraven | Geld inzamelen
 
 
Beste mensen dit is een donatie met spoed.

Beste mensen,

Mijn moeder kwam een paar weekjes geleden er achter dat ze zwanger was waar door ze naar de echo moest, maar tijdens de echo zagen ze dat er iets niet klopte, waardoor ze naar de genocoloog werd doorgestuurd. Tijdens haar afspraak bij de genocoloog kwamen ze er achter dat het buikje van de baby niet is dicht gegroeid en de darmen buiten liggen. Als dat het enigste probleem was geweest had de baby het nog kunnen redden en fijn kunnen opgroeien. Als volg kreeg mijn moeder een vervolg afspraak waar ze gingen kijken of de baby misschien nog een andere aandoening kan hebben voor het geval dat we er te laat achter komen. Dus mijn moeder had een test laten doen met vruchtwater. Gelijk die volgende dag werden we gebeld met het nieuws dat geen een orgaan van de baby goed is gefunctioneerd behalve het hartje en de baby bijna geen overlevering kans heeft. Daarnaast bleek het ook gevaarlijk te kunnen zijn voor mijn moeder. 
Maar uiteindelijk moeten we de zwangerschap volgens de Docter vroegtijdig afsluiten. Zodat het geen gevaar word voor mijn moeder. Omdat de baby al bijna 5 maanden is heeft het dus al een lichaam. Doordat de baby een lichaam heeft moeten we het begraven, maar door dat we dit niet hadden verwacht en wij het nu niet zo goed hebben met geld weten we niet meer iets te doen. Uiteindelijk heeft de verloskundige ons deze weg op gestuurd door een donatie te openen.  
Zouden jullie ons alsjeblieft een handje kunnen mee helpen wij zijn jullie heel erg dankbaar alvast bedankt voor uw mededenken.


Alvast bedankt 
Met vriendelijke groet,

Nursena yavuz

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00
Doel: € 3.000,00
1%

Deze actie is gesloten.