Babbel4Georges

Babbel4Georges | Geld inzamelen
 
 
Een netwerkborrel voor kinderen in Burkina Faso, om hun bestemming te kunnen bereiken!

Wij zijn een evenementenbureau dat bestaat uit negen enthousiaste en gedreven studenten van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool in Leiden. Voor het goede doel MIVA organiseren wij een netwerkborrel genaamd ‘Babbel4George'.

Schoolbus voor Georges

Op de school waar Georges schoolhoofd is, zitten per klas 1 a 2 kinderen met een handicap. Deze kinderen zijn doof, blind, of hebben polio. D.m.v. een tussenklas worden ze voorbereid op het Reguliere onderwijs. Georges vraagt aan MIVA een busje om deze kinderen te helpen hun bestemming te bereiken. Als negen studenten nemen wij het initiatief om geld in te zamelen om Georges te helpen met een bijdrage voor deze schoolbus. Graag vragen wij jullie een kleine bijdrage te leveren om zo een stapje verder te komen om Georges te helpen. Wil je ook je steentje bijdragen? Doneer dan nu. Alle kleine beetjes helpen en voor iedere donatie zijn wij erg dankbaar.

Wat doet Miva?

MIVA is een non-profit organisatie die zich wereldwijd inzet voor mensen die het als bestemming ziet om anderen te helpen. MIVA ondersteunt deze mensen met onmisbare vervoer- en communicatiemiddelen, want één mens kan het verschil maken in het leven van velen. MIVA ziet het als haar missie om lokale pioniers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te steunen. 

MIVA steunt kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden met vervoersmiddelen en communicatiemiddelen. De projecten richten zich op verschillende ontwikkelingsthema’s waaronder kinderrechten, mensenrechten, gezondheidszorg en vrouwen(rechten).

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

6 donaties
€ 50,00
Doel: € 750,00
6%

Deze actie is gesloten.