Baanvervanging tennisvereniging T.c. de Weide

Baanvervanging tennisvereniging T.c. de Weide | Geld inzamelen
 
 
Baanbrékend of wordt het baanbouwend tennisnieuws?

Helpt u ons met de aanleg van nieuwe banen?

Wij tennissen met veel plezier bij T.C. De Weide in Hoogeveen. Ons tennispark bestaat uit 9 tennisbanen en 2 padelbanen. Onze gezellige vereniging heeft veel enthousiaste leden waaronder meer dan 100 kinderen! Naast trainen, spelen we ook wedstrijden en doen we mee met de tenniscompetitie. Dit vinden we allemaal heel erg leuk!

Maar nu zijn de tennisbanen zo intensief gebruikt waardoor de banen zodanig versleten zijn dat er een afkeuring van de banen door de KNLTB boven het hoofd hangt. Als dat gebeurt, kunnen we geen competitie en wedstrijden meer spelen!

De Gemeente Hoogeveen kan ons helaas niet helpen. TC De Weide moet zelf zorgen dat de banen vervangen worden. In totaal is er € 280.000 nodig om 7 banen te vervangen. Dat is heel veel geld!

Als vereniging wordt er veel georganiseerd om het geld bij elkaar te krijgen. Alle tennis en padel leden zetten de schouders onder dit project. Wij willen ook graag helpen om het bedrag bij elkaar te krijgen, daarom hebben wij deze doneeractie opgestart. Wij proberen € 40.000,- euro in te zamelen. Dat is het bedrag dat nodig is om 1 tennisbaan te vervangen.

Wij willen héél graag blijven tennissen en competitie spelen, we hopen dan ook op uw steun! Helpt u ons met een donatie? Doneren kan vanaf € 5,-. Alvast heel erg bedankt voor uw steun! ❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
75 donaties
€ 3.960,00
Doel: € 40.000,00
9%