Ayden

Ayden | Geld inzamelen
 
 
Grafsteen voor kleine ayden

hallo

 

21 augustus 2017 was ik 38.3 weken zwanger. Wij zouden s'ochtends rond 7 uur worden ingeleid. Na een hele spannende en zware zwangerschap waarvan de placenta al slecht functioneerde de doorbloedingen rond uit slecht waren en kleine ayden een flinke groeiachterstand had. Ging het compleet mis snachts rond 2 uur. Mijn placenta liet compleet los wat tot gevolg gaf dat ayden geen zuurstof kreeg en helaas in mijn buik overleed. 

Door nalatigheid van de artsen omdat ze het niet eerder nodig achtten om in te grijpen aangezien mijn eigen toegewezen gynaecoloog op vakantie was en we op haar moesten wachten tot ze terug was voor de inleiding. Geven ze nu eindelijk toe dat als er direct wat was gedaan hij nog geleefd had. 

Normaal zou ik dit nooit vragen maar na al het verdriet en gemis willen we hem nog 1 ding geven en dat is een mooie steen. Helaas zijn die dingen zo mega duur en kunnen wij dat  financieel niet opbrengen. Zodat we voor onszelf onze 2 andere kinderen en voor hem natuurlijk een mooie plek kunnen creëren om nog even bij hem te zijn. Bij volwassenen ben je ervoor verzekerd een kindje wat nog in je buik zit is basis verzekerd tot de 1e 60 dagen van zijn of haar leven. Helaas zit in een basispakket geen grafsteen. 

Dus vraag ik uit het diepst van mijn hart of mensen ons willen doneren zodat ik voor lieve kleine ayden zijn 2e verjaardag een prachtige steen kan bestellen of zelfs al kan neer zetten. 

 Groetjes Melissa. 

Melissa breider
20-10-2020

We hebben de steen bij elkaar & gaan er 1 uitzoeken! Iedereen bedankt voor de hulp om dit voor ons mogelijk te maken !! 


145 donaties
€ 1.647,00
Doel: € 5.000,00
32%

Deze actie is gesloten.