Avontuurlijk leren op Tall Ship de Wylde Swan

Avontuurlijk leren op Tall Ship de Wylde Swan | Geld inzamelen
 
 
6 weken op een zeilschip en aan boord naar school. Verdieping en zelfvertrouwen.

Hallo lieve mensen, familie, vrienden en kennissen. Van 11 januari tot 15 februari 2019 vaar ik mee op Tall Ship "De Wylde Swan".

Ik vertrek vanaf Sint Maarten en vaar 6 weken in en rond het Caribisch gebied Columbus achterna. Dit lijkt natuurlijk een soort vakantie maar dat is het niet helemaal. Ik ga gewoon aan boord naar school en leer naast de reguliere vakken ook veel andere vaardigheden. Dit is mijn kans en droom om zoveel mogelijk te ontdekken van de wereld en te werken aan mijn peroonlijke ontwikkeling. Het leven aan boord is een intensieve "minimaatschappij", waarin ik mijn sociale en communicatieve vaardigheden kan verbeteren waar ik later veel aan heb.

Naast dat mijn ouders mij deels financieel sponseren heb ik nog veel geld nodig om deze reis te kunnen maken. Ik probeer natuurlijk op allerlei manieren aan dit bedrag te komen, door te werken, ludieke acties te verzinnen en mij te laten sponseren. (daarover later meer)

Heb je leuke tips voor mij om aan geld te komen? Neem dan contact met mij op. 

jenteboes10@gmail.com

Je mag natuurlijk ook een zeemijl donatie doen? 

Jente Boes
18-07-2018

De volgende aktie heb ik bedacht. Je kunt wensstokjes bij me kopen, dit zijn stokjes waar je een wens op kan schrijven.

Deze stokjes neem ik mee op mijn reis en laat ik dan achter op een mooi strand. GHier maak ik dan foto's van en plaats ik op mijn facebook pagina.16 donaties
€ 220,00
Doel: € 3.200,00
6%

Deze actie is gesloten.