Auto eten over Regio Oss

Auto eten over Regio Oss | Geld inzamelen
 
 
De auto die gebruikt werd voor eten over is afgekeurd. Zonder auto lukt het niet.

UPDATE!!!! De actie heeft al succes geboekt. Er is een auto gevonden en gekocht om elke week de broden en andere donaties op te kunnen blijven halen. En dat allemaal dankzij heel veel superlieve mensen die allemaal een steentje groot of klein hebben bijgedragen. MAAR!! Het is ook belangrijk dat het autootje (hij is al op leeftijd) toch ook goed verzorgd wordt en zo op zijn tijd eens wordt vol getankt. De mensen die zich geheel belangeloos inzetten om al die mensen uit Oss en omgeving te voorzien van brood en andere voedingsmiddelen hebben zelf ook geen/weinig budget. Daarom blijft de,e actie voorlopg nog open staan en vraag ik u Kunt u iets missen denk dan eens aan eten over? Regio Oss en geef!!Heel veel dank namens iedereen uit de doelgroep.

 

iHet burgerinitiatief Eten Over Regio Oss is ontstaan om mensen uit Oss en omgeving te ondersteunen. De doelgroep valt net buiten de voedselbank. Wekelijks wordt er met een auto bij diverse bakkerijen en andere ondernemers brood, groente en meer opgehaald. Ook restanten van bijvoorbeeld het nationaal schoolontbijt en andere giften werden met de auto opgehaald. Deze auto werd geleend aangezien er geen budget is voor een auto. Nu is de auto die altijd geleend mocht worden afgekeurd en het is onmogelijk al deze spullen met de fiets op te halen. Hoe fantastisch zou het zijn als er toch een autootje terug kan komen en daarbij ook wat budget voor onderhoud, verzekering en brandstof. 

Jij wilt toch ook niet dat dit prachtige initiatief ophoudt te bestaan?  Doneer nu en help daarmee vele gezinnen in Oss en omgeving die deze ondersteuning keihard nodig hebben!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
44 donaties
€ 910,00
Doel: € 5.000,00
18%

Deze actie is gesloten.