Autisme hulphond | Geld inzamelen
 
 

Autisme hulphond

Help ons bij de financiering van een autisme hulphond

We hebben een geweldige zoon van 6 jaar met autisme en een emotie regulatie probleem. Hierdoor kan hij moeilijk met zijn emoties omgaan en levert dat moeilijk gedrag op. Door zijn autisme raakt hij snel overprikkeld en daardoor gaat hij slaan, gillen, anderen bewust pijn doen, heel druk gedrag vertonen en krijg je moeilijk contact met hem.

We hadden een hond, maar helaas werd die ziek en moesten we haar in laten slapen, hij had veel aan haar en daardoor willen we graag een autisme hulphond voor hem.

Een autisme hulphond kan hem helpen bij zijn gedrag en overprikkeling. De hond voelt aan dat onze zoon het moeilijk heeft en kalmeert hem dan. Dat zou al enorm veel helpen!

Helaas is een hond opleiden tot hulphond enorm duur. En zijn er geen vergoedingen vanuit de zorgverzekering of gemeente.

Het kngf heeft hulphonden, maar daarvoor komen we helaas niet in aanmerking.  Daardoor willen we nu graag een hond opleiding via Bultersmekke. Hun zijn bekend met het opleiden en dan word het een officiële hulphond. De opleiding zal specifiek gericht zijn op onze zoon waardoor de hulp optimaal is.

We hebben een lange weg te gaan, maar alle beetjes helpen.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

10 donaties
€ 100,00
Doel: € 20.000,00
0%