Australie machteloze dieren

Australie machteloze dieren | Geld inzamelen
 
 
Machteloze dieren hebben hulp nodig

De afgelopen dagen zie ik alleen maar hartverscheurende foto's en video's langs komen van de brand in Australië. De natuur wordt verwoest en er gaan veel dieren dood. Ze kunnen in Australië op dit moment alle hulp gebruiken.

Zoals waarschijnlijk iedereen weet is er op dit moment een grote bosbrand in Australië. Als een grote dieren/natuurvriend vind ik het vreselijk om de ravage die deze natuurramp veroorzaakt te zien. Het is hartbrekend om verschillende video's en foto's te zien van deze dieren in nood. Hierbij nog te beseffen dat wij het van een grote afstand meemaken, voor deze dieren is deze bosbrand een vreselijke realiteit. De reden waarom ik deze actie ben gestart is omdat ik het belangrijk vind dat kleine lokale organisaties direct met donaties aan de slag kunnen. De dieren in Australië zijn niet snel genoeg om te vluchten voor de grote brand, hierdoor zijn er al teveel slachtoffers gevallen. De hulp voor deze dieren kost veel geld, hierom dat dit geld hard nodig is. 

Het geld wat met deze actie wordt opgebracht, zal direct worden overgemaakt naar lokale dierenopvangcentrums, dierenziekenhuizen en de lokale brandweer. Deze instanties kunnen direct de nodige verzorging voor de dieren aanbieden, de dieren uit getroffen gebieden evacueren en een verder zorgtraject aanbieden. Zonder hulp van de brandweer zal er nooit een einde komen aan de grote brand. 

 

Hiernaast zal ik een actie starten om goederen te verzamelen die naar de gebieden verzonden kunnen worden. 

Als u wat kunt bijdragen, ookal is het weinig, heel graag. Alvast heel erg bedankt.

 



Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.








20 donaties
€ 190,00
Doel: € 5.000,00
3%