Asmara door Gota kanaal Zweden 2023

Asmara door Gota kanaal Zweden 2023 | Geld inzamelen
 
 

Reis door het Gota- en Trollhatte kanaal

Al 12 jaar woon en vaar ik met mijn tweemast stalen kotter van 12 meter, 6 maanden per jaar naar Scandinavie. Het wonen en leven aan boord samen met mijn poes Simba bevalt me prima, maar de reizen hakken wel vaak in mijn budget als AOW'er met een klein pensioen.

Toch heb ik in 2015 mijn budget vaak weten op te krikken door in de winter te gaan werken. Mijn verste reis was toen St. Petersburg Rusland. Een prachtige reis. 

Ik ben toch gaan kijken of ik de mooie route dwars door Zweden, door het Gotakanaal en het Trollhatte kanaal kan varen. Maar ondanks al mijn effort en meer dan 50 sollicitaties in de afgelopen 6 maanden, is het me niet gelukt om werk te vinden voor dit project en dus geen budget. Helaas moet ik deze reis gaan verplaatsen naar 2023.

Ook zoek ik een maatje (m/v) die mee wil varen en helpen om veilig door de 64 sluizen te varen. Dit zou dan gaan om een periode van half juni 2023 tot half augustus 2023. Aanvliegen via Linkoping (KLM) en terugvliegen vanaf Gotenborg. Voor actuele en meer informatie verwijs ik u graag naar mijn website 
https://asmara.cc/2022/02/14/zomerreis-2023-dwars-door-zweden/

Het beloofd een unieke reis te worden die via alle sluistrappen de boot op 91 meter boven zeenivo brengt. Met vele overnachtingen langs de route om de Zweedse cultuur op te snuiven.

Ik hoop nu met jullie steun toch deze reis te kunnen maken. Mijn AOW is hierniet toereikend voor. Van deze reis maak ik een gedetailleerd verslag van de hele route met 64 sluizen van MEM onder Stockholm tot Gotenburg aan de Noordzeekant, met een totaal verval van 91 meter.

Dit verslag wil ik na mijn terugkomst in boekvorm gaan uitgeven. Daarnaast geef ik regelmatig een video update op mijn youtube kanaal "Sailing the Baltic with Peter Mantel" 

Ik hoop met jullie donaties het budget bij elkaar te krijgen om deze reis te kunnen maken. Op 1 april 2023 vertrek ik vanaf Sassenheim

Wat krijg je terug voor je donatie (wel je email adres hiervoor opgeven)

  • v.a. € 5,-  Plaatsing op de mailing list, hierdoor blijf je automatisch op de hoogte van alle nieuwe blog's, nieuws berichten en whereabouts over de reizen met de Asmara
  • Ik verloot 3 boeken "Mijn Vrijheid" (zie shop.aerotaxi.nl) bij een donatie van > € 10,- bij het behalen van mijn doelstelling voor de reis door Zweden die op 1 april aanvangt. Wel je emailadres opgeven.
  • v.a. € 50,- 50% korting op het boek van dit reisverslag bij uitgifte
  • v.a. € 75,- Cadeaubon voor gratis E-boek "Mijn Vrijheid" (zie webshop)
  • v.a. € 100,- Een gratis boek van dit reisverslag bij uitgifte
  • v.a. € 150,- Een olieverf portret schilderij van 30x40cm door mij gemaakt van een door u aangeleverde foto.

Helpt u mij deze mooie reis te kunnen maken?

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 630,00
Doel: € 3.000,00
21% / 55 dagen te gaan