Asmara door Gota kanaal Zweden 2023

Asmara door Gota kanaal Zweden 2023 | Geld inzamelen
 
 

Asmara reis Gota- en Trollhatte kanaal in financieel zwaar weer

Al 12 jaar woon en vaar ik (schipper Peter Mantel(77) met mijn tweemast stalen kotter van 12 meter, 6 maanden per jaar solo naar Scandinavie. Het wonen en leven aan boord samen met mijn poes Simba bevalt me prima, maar de reizen hakken wel vaak in mijn budget als AOW'er met een klein pensioen.

Toch heb ik in 2015 mijn budget vaak weten op te krikken door in de winter te gaan werken. Mijn verste reis was toen St. Petersburg Rusland. Een prachtige reis. 

Helaas geen werk meer kunnen vinden, de abeidsmarkt heeft me afgedankt. Dat dit een dure reis is moge duidelijk zijn, imede door de situatie in Oekraine, maar voor een AOW'er is dit niet meer op te brengen. 

Het beloofd een unieke reis te worden die via alle sluistrappen de boot op 91 meter boven zeenivo brengt. Met vele overnachtingen langs de route om de Zweedse cultuur op te snuiven.

Ik hoop nu met jullie steun toch deze reis te kunnen maken. Mijn AOW is hierniet toereikend voor. Van deze reis maak ik een vaarwijzer voor medezeilers, een gedetailleerd verslag van de hele route met 64 sluizen van MEM onder Stockholm tot Gotenburg aan de Noordzeekant, met een totaal verval van 91,8 meter.

Dit verslag wil ik na mijn terugkomst in boekvorm gaan uitgeven. Daarnaast geef ik regelmatig een video update op mijn youtube kanaal "Sailing the Baltic with the Asmara" of "@SailingAsmara" ook te zien via mijn website

Ik hoop met jullie donaties het budget bij elkaar te krijgen om deze reis te kunnen maken en er een boek van uit ter geven. Ik ben reeds vertrokken op 6 april.

Wat krijg je terug voor je donatie (wel je email adres hiervoor opgeven)

  • v.a. € 5,-  Plaatsing op de mailing list, hierdoor blijf je automatisch op de hoogte van alle nieuwe blog's, nieuws berichten en whereabouts over de reizen met de Asmara.
  • v.a € 15,- Ik verloot 3 boeken "Mijn Vrijheid" (zie shop.aerotaxi.nl) bij het behalen van mijn doelstelling voor de reis door Zweden die op 1 april aanvangt. Wel je emailadres opgeven.
  • v.a. € 50,- 50% korting op het boek van dit reisverslag bij uitgifte of een waardebon € 20,- voor de webshop.
  • v.a. € 75,- Cadeaubon voor gratis E-boek "Mijn Vrijheid" (zie webshop) of een waardebon € 20,- voor de webshop.
  • v.a. € 100,- Een gratis boek van dit reisverslag bij uitgifte of een waardebon € 30,- voor de webshop. 
  • v.a. € 150,- Een olieverf portret schilderij van 30x40cm door mij gemaakt van een door u aangeleverde foto of een waardebon € 40,- voor de webshop.

Helpt u mij deze mooie reis af te kunnen  maken?

Diegene die reeds gedoneert hebben dingen uiteraard mee voor voor de items als hierboven beschreven. bij behalen van de doelstelling.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
33 donaties
€ 1.792,00
Doel: € 3.000,00
59%