ART Artistique Relaxing Time

ART Artistique Relaxing Time | Geld inzamelen
 
 

Als bouwgelateerde, sinds 1987, ben ik na 2014 door herseninfarct goed gerevalideerd, in 2020 plosteling weduwnaar geworden, veel verloren in het leven, nu met bijna 57 jr volledig terug in het harnas, al sinds 2016 bezig met mijn modulair woonconcept. De fase van een passief inkomen genereren, voor ons toekomstige pensioen, komt steeds dichterbij. Heb inmiddels weer sinds ruim 2,5 jaar een steady en liefdevolle relatie met mijn nieuwe levenspartner Gerty en delen een groot gezamenlijk doel. Ontwikkeling en shortstay-verhuur van  een 4-tal 20ft ART-Cubes aan 50+ only-adults in Malaga, Spanje. Speciaal voor hen die ook na eigen levenservaringen, het korte mooie leven zijn gaan respecteren. Zie tevens onze website www.happybuilding.nl

Hiervoor is startkapitaal nodig. Slechts 60% is in Spanje financierbaar. De bouwkennis is in huis. Er is slechts een financieel gebrek. Het is dus aan the Crowd om ons steun te bieden. Wij gunnen iedereen een mooie gepensioneerde toekomst in vitale gezondheid, maar houdt tevens de liefdesvlam in leven. Die blijft hard nodig. Leer van ons hoe het ook AnderZ kan. ALVAST DANK voor uw steun.


Return on Investment:
Aan donateurs;  gelieve bij donatie uw NAW-gegevens vermelden. U wordt als geregistreerd donateur permanent tegemoetgekomen met een cashbackkorting, bij uw ART-reservering.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 50.000,00
0%