Arme mensen helpen tijdens een wereldreis

Arme mensen helpen tijdens een wereldreis | Geld inzamelen
 
 
Arme mensen helpen tijdens en wereldreis met mijn aanstaande

Hallo,

Mijn aanstaande/toekomstige vrouwtje en ik zijn 25 jaar. Zij studeert Pedagogie , haar laatste jaar op een hogeschool in Antwerpen en ik (woon in nederland) ben iemand die aan het werk is als operator in de levensmiddelenindustrie.
We hebben er beiden altijd van gedroomd om een wereldreis te maken en veel mooie dingen te zien. Maar ook hebben we ervan gedroomd om tijdens de wereldreis arme mensen die haast niks hebben te helpen. En wat is nou leuker dan dit met zen 2tjes te doen? Met deze actie hopen we zo veel mogelijk geld in te zamelen om een wereldreis te kunnen maken en om zo veel mogelijk mensen die hulp nodig hebben te kunnen helpen.

Ik kan mij best voorstellen dat jullie denken van "Wat voor soort hulp willen ze bieden dan?". Nou, denk aan eten en drinken, kleding, speelgoed, zakgeld, regelen van onderdak (tentjes), termijn schoolgeld van kinderen zodat ze ondanks alles toch naar school kunnen, schoolpullen en hopelijk nog veel meer. Ook zijn we van plan om later een hulpstichting/organisatie te starten. Mede door deze wereldreis zouden we veel kunnen zien en enige ervaring op kunnen doen.

Dus alle beetjes zijn van harte welkom. Ik hoop dat we deze droom waar kunnen maken dankzij onze eigen inzet met geld sparen en dergelijke maar vooral ook door jullie bijdrage. Steun ons, zodat we wat voor de mensen kunnen betekenen. Steun ons zodat we kunnen genieten van het helpen van de mensen én uiteraard van de mooie dingen zoals prachtige landschappen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.