ark honden en katten opvang kefalonia griekenland

ark honden en katten opvang kefalonia griekenland | Geld inzamelen
 
 
help de vele honden en katten in de opvang de ARK in kefalonia griekenland

Hallo wij zijn Arno en Consuela en ons goede doel is De Ark, dat is een honden en kattenopvang in Kefalonia Griekenland, die door 1 vrouw Marina met 1 vaste vrijwilliger Joyce en af en toe wat vrijwilligers gerund wordt.

Deze vrouw verdiend het om geholpen te worden. Ze cijfert zichzelf helemaal weg en doet echt alles wat in haar macht ligt om de honden en katten te helpen. Sommige hiervan zijn zwaar verwaarloost en hebben maanden niets te eten gehad. Bij De Ark krijgen ze weer een nieuwe kans op herstel.

Er verblijven bijna 400 honden en 80 katten. Deze vrouw is begonnen met 70 zwerfhonden, maar helaas zitten er nu inmiddels bijna 400. Als De Ark er niet zou zijn dan zouden de honden en katten verhongeren. Gewoon geen kans hebben op een leven en om eventueel geadopteerd te worden.

Doordat ze geen subsidies ontvangen, en alleen afhankelijk zijn van donaties is het vaak dat ze niet genoeg eten hebben, want er moeten vele honderden mondjes gevoerd worden.

Wij zijn er zelf al vele malen geweest om te gaan helpen. We hebben onze vakanties opgeofferd om iets voor deze honden en katten opvang te kunen betekenen. We hebben dus elke keer met eigen ogen kunnen zien dat er steeds een tekort is aan voedsel en geld om dingen te kunnen bekostigen zoals nieuwe verblijven, medicijnen, kosten voor de dierenarts voor sterilisatie, castratie, inentingen enz enz.

We hebben zelf ook al een avond georganiseerd om geld op te halen voor dit goede doel De Ark. Deze opbrengst was 4000 euro, wat geweldig is natuurlijk. Alleen 4000 euro is nog veels te weinig, als je nagaat dat er 5000 per mnd nodig is om alleen al alle honden en katten te kunnen voeden.

Vooral nu in deze strenge winter op griekenland hebben ze het helemaal zwaar, en er is dus echt dringend geld nodig.wij willen ons er nog steeds voor inzetten om deze geweldige opvang te blijven steunen, doen jullie a.u.b mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 100,00
Doel: € 5.000,00
2%

Deze actie is gesloten.