Anne against Lyme

Anne against Lyme | Geld inzamelen
 
 
Steun Anne in haar gevecht tegen Lyme.

Steun Anne in haar gevecht tegen Lyme. Ze heeft je hulp hard nodig! Zonder een behandeling in het buitenland zal ze de rest van haar leven ernstig ziek blijven en zal haar dit uiteindelijk fataal worden. Anne is onze enige dochter en zus en wij kunnen én willen haar nog lang niet missen. Deze noodkreet is haar laatste kans op herstel.

 

OVER ANNE

Op 28 maart 2000 werd Anne geboren. Ze werd ziek rond haar 7e, een hersenvliesontsteking waarbij de symptomen te zien zijn maar in het bloed komt het er niet naar voren, wel wordt ze behandeld in quarantaine. Zo’n drie weken later gebeurt hetzelfde weer maar volgt er geen behandeling.

Ze krabbelt overeind maar houdt veel vage klachten, zoals hoofdpijn, even niet goed kunnen zien, raar gevoel in ledematen, last van gewrichten etc. In oktober 2014 komt de grote tegenslag wanneer ze na een aantal keren “zomaar” flauwvalt, het gevoel in haar benen kwijtraakt en komt weer in het ziekenhuis terecht. Uit onderzoek komt weer niets naar voren, al revaliderend leert Anne op eigen kracht te lopen en mag ze naar huis. Tot op de dag van vandaag is het gevoel in haar benen nog steeds niet helemaal terug.

Tijdens de wintersportvakantie in 2015 in Oostenrijk valt ze tijdens het skiën flauw, wordt met de helikopter naar het ziekenhuis afgevoerd met hoofd-, nek-, en knieklachten.

2015/2016 en 2017 volgen er weer onderzoeken omdat haar schildklier niet goed werkt, haar huid barst open, lever en nieren functioneren niet optimaal.

Wanneer we bij een Mesoloog terecht komen wordt al snel duidelijk dat Anne de ziekte van Lyme heeft, in het zenuwstelsel en in het bindweefsel. Zij geeft aan dat het jaren kan duren om de klachten te reduceren dan wel te herstellen. Even lijkt het goed te gaan: haar schildklier, darmen, lever en nieren lijken te herstellen. Bij een volgend bezoek is de Borrelia resistent en moeten we op andere natuurlijke medicatie overstappen.

Dan komt de stap naar het lymecentrum (AMC), na onderzoek door de infectuloog, die Anne en haar klachten heel serieus nam maar niets kon vinden, werden we doorverwezen naar de endocrinoloog. Deze blijft bezig met de schildklier en de hormonen, er wordt niet meer gekeken naar de andere klachten en weer wordt Anne weggestuurd met: “Er is niets aan de hand, alle bloedwaarden zijn goed. Je mist een stofje waardoor je in de toekomst de ziekte van Hashimoto kan ontwikkelen………………..”

Regelmatig bezoeken wij de dokterspost, zij zien dat het niet goed gaat met Anne maar haar bloedwaarden zijn goed en iedere keer gaat Anne met een niet serieus genomen gevoel naar huis.

Anne was een vrolijk, mooi, gevoelig, slim, humoristisch en talentvol meisje met een mooie toekomst voor zich. Ze volgde de opleiding Maatschappelijke Zorg maar moest vanwege haar ziekte weer stoppen. Ook moest ze vanwege haar klachten al eerder stoppen met haar grote passie paardrijden.

Van een sociaal leven met soms drukke dagen en gezelligheid naar weinig tot niets meer kunnen en alleen thuis zijn was een grote omslag. Haar omgeving begreep er niets van en liet haar daardoor al snel aan haar lot over. Waardoor ze in een sociaal en maatschappelijk isolement terecht is gekomen.

ANNE'S KANS

De Borrelia bacterie die de ziekte van Lyme veroorzaakt heeft in de afgelopen jaren haar immuunsysteem kapot gemaakt. Daardoor hebben bacteriën, virussen en parasieten vrij spel. Alles wat we tot nu toe hebben gedaan, zowel regulier als alternatief, heeft haar niet kunnen genezen.

Met een behandeling in Duitsland waarbij het immuunsysteem wordt ‘gereset’ en gerepareerd is in de laatste jaren zeer veel succes behaald.

Deze wordt echter niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Haar ziekte heeft het ons in de afgelopen jaren lichamelijk, emotioneel en sociaal heel zwaar gemaakt. Doordat het steeds vaker voorkomt dat Anne niet kan lopen, flauw valt, meerdere pijnen in spieren en gewrichten heeft, bijna iedere ochtend ziek uit bed komt, geen licht en geluid kan verdragen, visuele-, darm-, lever-, nier-, schildklier problemen etc. heeft, is het voor Anne niet meer de moeite waard om te blijven leven wanneer er geen behandeling komt.

De eenzaamheid, het onbegrip, de niet te controleren heftige pijnen, de extreme uitputting, het gevecht met instanties en met haar eigen lijf, de totale uitzichtloosheid van haar situatie. Ze is er helemaal klaar mee en wil niets liever dan gezond zijn en weer mee doen aan het leven. Net als andere jonge meiden sociaal zijn, werken, sporten, weer op vakantie kunnen, naar de film of uit eten.

Voor de meesten onder ons de normale alledaagse dingen die Anne de afgelopen jaren niet of nauwelijks heeft kunnen doen.

De behandeling in Duitsland biedt haar deze kans en geeft haar weer hoop.

De enige manier voor Anne om deze behandeling te kunnen volgen en haar leven weer op te kunnen pakken, is als jij haar helpt met een donatie. We zijn dankbaar en blij met iedere euro die gedoneerd wordt, want dit brengt ons dichter bij haar genezing!

 

De kosten op een rijtje

 

Prijsopgave Infusio Frankfurt (Kliniek) Integrative Cell Therapy Program (ICTP)                              = €24.360,00

Germany Accommodation (2p) €120,00 x14+7%                                                                                                =€1.797,60

Germany Liaison Fees €117,00 x10+19%                                                                                                                 = €1.392,30

Total Costs Infusio                                                                                                                                                          = €27.549,90

Nazorg, na 100 dagen controle bezoek, verblijf, medicatie, supplementen, onvoorziene kosten = €1.700,00

 

Totale kosten = +/- €30.000,00

DONEER

Financiële hulp vragen is een grote stap en zeker niet onze stijl, maar vechten voor de gezondheid en het geluk van Anne maakt het zeker de moeite waard.

We hebben in eerste instantie €30.000,- nodig voor de behandeling en alle bijkomende onkosten. Alle donaties die daarna gestort worden zijn bestemd voor Anne haar herstelperiode en om haar leven weer op poten te kunnen zetten. Dit zal nog zeker één à twee jaar duren en behoorlijk wat kosten met zich mee brengen.

Alle donaties zijn meer dan welkom! Zowel groot als klein. Helaas kunnen we niet iedereen persoonlijk bedanken maar weet dat uw bijdrage door ons enorm wordt gewaardeerd! 

Rechtstreeks doneren kan ook via NL89INGB0008464481 t.n.v Stichting Anne against Lyme N.G Plat

Delen van dit bericht helpt mij ook!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 195,00
Doel: € 600,00
32%

Deze actie is gesloten.