Animal Care Espana ACE

Animal Care Espana ACE | Geld inzamelen
 
 
help deze spaanse honden aan een liefdevol leven

hoi wij zijn jet, noortje, romy.

wij gaan stage lopen in spanje bij Animal Care Espana (ACE).

we willen voor ACE geld inzamelen zodat ze dingen kunnen opknappen, voer, speeltjes, medicijnen kunnen kopen. en wij hopen hier ook een steentje bij kunnen dragen met u help.

maar wat is nou ace? 

De hele organisatie is verdeeld over twee opvanglocaties in Zuid- Spanje:

Protectora de Animales in Mijas Costa onder leiding van Fabienne Paques en Ton van den Broek
Protectora de Animales in Algeciras onder leiding van Paky Borrego Galafate 

Gezamenlijk bieden zij onderdak en zorg voor ongeveer 650 honden. De geschiedenis van deze honden is zeer divers. Van ernstig mishandelde en getraumatiseerde honden, puppy’s die in dozen of vuilcontainers zijn gevonden, overbodige, aangereden en afgedankte honden, straathonden, jachthonden die aan een wisse dood wisten te ontsnappen, uitgeserveerde fokteefjes en achterblijvers van mensen die verhuizen en de hond achterlaten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele situaties waar ACE | SHIN dagelijks mee te maken heeft.

Doelstelling
Ernstige verwaarlozing en dierenleed in Spanje onder de aandacht blijven brengen
Strijden voor betere Wet- en regelgeving ten behoeve van dierenleed
Hondenverkoop in winkelcentra, stranden en markten aan banden leggen
Voorlichting over verplichte castratie/sterilisatieprogramma’s
Verbetering van voeding, medische zorg en euthanasiebeleid van de dodingstations
Opzetten van voorlichtingscampagnes op Spaanse scholen

Geschiedenis Animal Care España, Spaanse Honden in Nood
De van oorsprong Belgische Fabienne Paques en Nederlandse Ton van den Broek dachten in Spanje te gaan genieten van alles wat een zonnig land te bieden heeft. Totdat Fabienne werd geconfronteerd met de erbarmelijke situatie waarin de vele (zwerf)honden verkeerden en de manier waarop de Spaanse regering daar een ‘oplossing’ voor dacht te hebben gevonden. Dat Spanjaarden een andere kijk hebben op het ‘houden van honden’ is algemeen bekend maar dat de vele sterk verwaarloosde en mishandelde honden massaal vernietigd worden in de zogeheten Perrera’s, ‘dodingstations’, raakte Fabienne tot in het diepste van haar ziel. Samen met Ton besloot ze de handen ineen te slaan en werd op 14 december 1999 ‘Animal Care España’, Spaanse Honden in Nood, opgericht, afgekort ACE | SHIN.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 23,00

Deze actie is gesloten.