Aniek goes Kenya!

Aniek goes Kenya! | Geld inzamelen
 
 
Aniek goes Kenya!

Ik ben Aniek van Oosterhout. Ik ben 21 jaar oud en studeer momenteel af aan de opleiding Pedagogische Wetenschappen en Onderwijskunde. Op 30 augustus 2018 vertrek ik naar Kenia om voor 12 weken vrijwilligerswerk te gaan doen via de vrijwilligersorganisatie Doingoood, welke samenwerkt met lokale kleinschalige christelijke projecten. De eerste zes weken ga ik als vrijwilligster aan de slag bij APDK, een revalidatiekliniek voor kinderen en jongeren met een beperking in Mombasa. Ik ga meehelpen bij dit project door me bezig te houden met de dagelijkse zorgtaken voor de kinderen, spelactiviteiten te organiseren, educatieve activiteiten te ondernemen maar bovenal natuurlijk het beetje aandacht aan de kinderen te geven wat ze nodig hebben. De volgende zes weken zal ik aan de slag gaan bij het Baby Life Rescue Center, een crisisopvang voor kinderen van 0-4 jaar oud. Ik zal hierbij de oprichters en huismoeders van het centrum helpen met de dagelijkse verzorging van de kinderen en activiteiten met ze ondernemen die van belang zijn voor de ontwikkeling van de kinderen.

De projecten waar ik vrijwilligerswerk ga doen zijn volledig afhankelijk van donaties en giften. Daarom zijn alle kosten voor de reis en het verblijf voor mijn eigen rekening, zoals vliegticket, accommodatie, vaccinaties etc. Om mijn hulp aan dit project mogelijk te maken wil ik vragen of u mij wilt helpen met een donatie. In totaal heb ik een bedrag van €4.000 nodig. Zelf kan ik door spaargeld en bijbaantjes €2.000 inleggen en de andere helft hoop ik via donaties bij elkaar te sparen om mijn reis en verblijf in Kenia mee te kunnen betalen. Dat mag ook met een klein bedrag want een paar euro maakt al een wereld van verschil!

 

Jullie kunnen mijn voorbereidingen voor en ervaringen in Kenia volgen via mijn Facebook-pagina: Aniek goes Kenya!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
21 donaties
€ 795,00
Doel: € 2.000,00
39%

Deze actie is gesloten.