Angelique van 39 vecht voor genezing

Angelique van 39 vecht voor genezing | Geld inzamelen
 
 
Angelique van 39 vecht voor genezing

 

Lieve mensen,

Angelique wil zo graag weer leuke dingen doen, een sociaal leven opbouwen en andere dingen doen die bij haar leeftijd horen. Ze is pas 39 jaar en momenteel 38 kilo kritiek. Nu is ze afhankelijk van mij haar man en onze dochter van 17jaar en heeft voor 95 procent van haar tijd veel pijn. Ze roept zelf al de wereld hoeft mij niet. Dit is verschrikkelijk om te horen van je vrouw en de moeder van ons kind

 

Hallo iedereen

laatste update 

Ik doe het even via deze weg
Ben vandaag bij de chirurg geweest en het ging niet zo als we dachten

Zoals jullie weten heb ik in 2016 baarmoederhals kanker gehad sinds dien is deze ellende begonnen de operatie die gepland stond is helaas te groot risico de chirurg vertelde aan ons dat ik wel uit de operatie kom maar er bestaat een groot risico dat ik in een periode van 4 dagen kan komen te overlijden dit met name dat ik te veel geopereerd bent en veel verklevingen heb en te zwaar ondergewicht we hebben lang gesproken met veel tranen 😢😢en gevraagd of er nog een optie is want wil niet dood heb een gezin we kregen als optie en de veiligste manier om toch door het leven te komen is om me goede nier af te staan en dan zou het goed moeten komen mits mijn laatste eierstok en de vernouwing in mijn urine buis het goed blijf doen donderdag moet ik terug om een keuze te maken we hebben het met elkaar overgehad en de keuze is mijn goede nier afstaan en iemand anders zijn leven ook te redden en dan blijven bidden dat de problemen die ik heb de vernouwing en de eierstok goed blijven gaan anders moet ik als nog de grote operatie in dat betekend dan dat mijn nier dan weg is en dat ik weer moet vechten voor mijn leven de dokters gaan nu zwaar in overleg want normaal gesproken halen ze niet zomaar een goede nier weg maar in mijn geval is het niet anders het is een keuze momenteel tussen leven en de dood ben zijn er kapot van maar ik moet wil nog genieten ben te jong om alles op te geven 😢😢😢😢

Update 

Dit is wat ik graag wil delen aan jullie die het willen lezen..... 

Wat ik heb meemaakt is een probleem, een heel groot probleem vooral als je veel andere dingen hebt, zoals in mijn geval.Het neemt toe en het zakt weer even weg, maar verdwijnt nooit, althans niet zoveel als ik het zou willen. Voor nu moet ik zeggen dat mijn pijnniveau net zo ernstig is als altijd. Alleen als ik de fentanyl plijster plakt op de eerste dag gaat het meestal wat beter. Ik heb zoveel in mijn leven verminderd dat zelfs mijn positieve houding lijdt. Ik ben het zat om ziek te zijn ziek te zijn van de pijn. 
Mijn enige uitweg is om te slapen, En ook dat lukt meestal niet eerlijk gezegd helemaal niet. De pijn van mij verstoort mijn droom. Ik word zo slecht wakker, ik huil soms om dat het niet leuk is om gewoon te kunnen bewegen. Ik ben zo moe als ik opsta, zoals wanneer ik naar bed ga. De moed lijkt uit mijn handen te ontsnappen.Mensen weten niet hoe moeilijk het is om dingen te doen, wanneer elke beweging die je voelt brandt, en met de pijn veroorzaakt wordt. Wanneer je een bepaalde afstand loopt, voelt je rug alsof lichaam instort en uiteenvalt. Ik doe wat ik kan, misschien meer dan ik kan maar zo ben ik. Ik loop korte afstanden, maar het is moeilijk. Ik zou graag willen dat anderen begrijpen hoe moeilijk het is en hoe moeilijk ik het heb. Ik neem mijn medicijnen ,  wat de dokter me geeft maar het helpt me niet genoeg. Zou zo graag willen dat het leven dragelijk wordt er moet toch iets zijn om me te helpen mijn leven terug te geven. En dat van mijn gezin. Want ik denk ook aan hun ik heb het moeilijk maar mijn gezin ook. Het is heel erg om je vrouw mama te zien vechten tegen alles. En dat zie ik echt wel al proberen ze dat te verbergen. Ik ben fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput. Ik verlies soms echt de hoop dat goede dagen zullen komen, en kan of zal ik deze vinden.Het is nu moeilijk om het te geloven. Maar doe het toch.Ik hou het idee dat dit zal gebeuren, dat ik beter zal zijn. alleen IK HOOP DAT HET SNEL GEBEURT …Dat ik ook meer kan genieten ik wil nog zoveel.
momeneet kan ik een therapie volgen maar kost ook extra centjes 😢gelukkig ben ik wel wat aangekomen in gewicht en dan hoor je vaak zeggen wat zie je er goed uit en dat klopt maar van binnen is het helaas anders 😢

 

Veel liefs Angelique

Wij willen jullie vragen om dit bericht zoveel mogelijk te delen.
Iedereen die angelique een warm hart toedraagt alvast heel erg bedankt !


Jullie kunnen angelique weer laten genieten van het leven! Dat Verdient ze echt .

Met het doel wat ik graag wil bereiken voor haar wil ik de volgende dingen doen.

Eventueel ziekenhuis Duitsland omdat ze daar verder zijn 
Vervoerkosten opvangen
Parkeerkosten opvangen
En evententieel een rolstoelbusje voor haar scootmobiel 

 

Allereerst wil ik de mensen die gedoneerd hebben en gedeeld hebben al super super bedanken.

Hier nog een heel klein stukje over Angelique 

Haar naam is Angelique en is 39 jaar oud en een trotse moeder en vrouw van ons 17 jarige dochter, de allerliefste gezin die ik me kan wensen.

Al jaren heeft ze last van steeds meer vermoeidheids- en pijnklachten, Niet in staat het huishouden te doen. In de middag slaapt ze meestal even zodat ze er voor ons gezin kan zijn. Ze is helemaal op...

In 2016 kreeg ze te horen dat ze de diagnose Baarmoederhalskanker had. Velen malen geopereerd. En bestraald en nu heb ze daar zoveel ellende mee pijn pijn pijn. Momenteel haalt ze zichzelf steeds naar beneden.

Daarom vraag ik jullie om hulp. En nogmaals te delen
om het laatste stukje doel nog te behalen. 

Wat hierboven staat beschreven. 


Wil je RECHTSTREEKS doneren dan kan dat ook op rekeningnummer: NL84INGB0702378224
Ten name van: A wijmans , met daarbij vermeld donatie 

 

Angelique Wijmans
11-02-2019

 

 

 

Vaak wil ik niet zeggen wat ik voel,ik heb soms het idee dat de artsen niet weten wat ik moet doorstaan. Heel vaak heb ik tranen van verdriet. Maar niemand die dat aan mij ziet.

Omdat ik me vaak groot hou.

Verdriet omdat pijn mijn lichaam blijft slopen, vaak kan ik dan ook moeizaam dingen doen. Doe het dan op mijn manier. Waarom altijd maar weer die pijn. Ondanks de medicijnen die ik al heb.

Hoe zou het 1 dag zonder zijn? Ik zou het niet weten. Dit alles doet me ontzettend veel pijn.

 

Heel erg bedankt voor de mooie donaties 
Hoop dat er nog mensen zijn die mijn verhaal willen lezen delen. Zodat ik mijn doel kan halen. En mijn wensen daardoor kan vervullen.

 


Veel liefs en een dikke kus van mij voor jullie

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

 


Angelique Wijmans
27-01-2019

lieve mensen 

Bedankt voor de lieve berichten en donaties 

Ons dank is erg groot 

Gr familie Wijmans 

 


Angelique Wijmans
17-01-2019

Ongelofelijk bedankt voor dit gigantische bedrag al met veel dank van de familie Wijmans 11


Angelique Wijmans
16-01-2019

Lieve mensen ,

 

Wat geweldig 2019 euro opgehaald in 2019 . Wat geweldig we hebben er geen woorden meer voor .  

 

Bedankt liefs 


Angelique Wijmans
16-01-2019

Het is zo mooi om te zien dat jullie aan ons denken. Ons hart maakt een vreugdesprongetje als we aan deze hulp van jullie denken. Wij bedanken jullie vanuit de grond van ons hart voor....deze mooie donaties. Wij willen jullie laten weten hoe blij we hier al mee zijn. Wij zullen dit ook nooit meer vergeten wat jullie voor ons doen. Als er echt iemand waardering verdient, zijn jullie dat wel. Nogmaals bedankt voor hoever we nu al zijn met de donaties. 

Veel liefs 111111

Angelique Richard Charlena 

Familie Wijmans 


Angelique Wijmans
13-01-2019

Lieve mensen 

Heel heel erg bedankt voor jullie mooie donaties we hebben 1035 bereikt zijn iedereen al erg dankbaar 

Familie Wijmans 273 donaties
€ 5.031,00
Doel: € 10.000,00
50%