Angela's Lipoedeem traject

Angela's Lipoedeem traject | Geld inzamelen
 
 
Een actie voor de strijd tegen lipoedeem om mijn kwaliteit van leven te verbeteren

19 juli aanstaande mag ik als een geschenk uit de hemel gaan beginnen met intensieve behandelingen voor mijn benen. 

Een diepe venen (aderen) massage dat ervoor moet zorgen dat mijn lichaam de afvalstoffen weer kan kwijt kan in plaats van opslaat.

Ik heb zelf al ontzettend veel mogen bereiken tegen diverse verwachtingen in, waaronder van menig specialisten, maar zijn mijn benen door operaties en bijkomende stress weer erg gegroeid. 

Deze kostbare, maar bewezen effectieve behandeling zie ik dan ook als de methode om mijn lichaam weer te resetten, mij uit die verwachtte rolstoel te houden en mijn kwaliteit van leven te verbeteren. 

Ik moet hiervoor twee keer per week naar Hoorn toe rijden vanuit Harlingen. 1 behandeling kost 150.euro,exclusief btw, en ik zou er 20 tot 35 nodig moeten hebben.

Vanuit Amerika zijn ze er al een tijd bezig het vergoed te krijgen, maar helaas blijven de verzekeringen het gooien op cosmetisch. Terwijl ik, en zoveel anderen, erdoor pijnvrij zouden kunnen zijn. De doorstroming van het bloed weer optimaal zou kunnen zijn. Het lichaam weer normaler kan werken. De mega rugzak van zeker 40 kilo van de enkels dragen en bij elke stap schudt, waardoor de belasting nog groter is, afvallen... 

Het voelt alsof het nu mijn moment is en ik.voor mezelf mag kiezen. 

Hulp vragen is niet mijn sterkste kant, maar daarom heb ik deze actie opgezet. 

Elke euro, elk manier van hulp is welkom. 

Dank je wel uit de grond van mijn hart. 🙏❤️Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
38 donaties
€ 695,00
Doel: € 4.975,00
13%