Amy naar WSJ 2019

Amy naar WSJ 2019 | Geld inzamelen
 
 
Ik ben Amy. Ik wil heel graag naar de World Scouts Jamboree in America!

In de zomer van 2019 vindt er iets bijzonders plaats. Namelijk de vier-jaarlijkse World-Scouts Jamboree. Deze editie zal in Amerika plaats vinden. Ik val in de leeftijdscategorie die er heen kan! Alleen kinderen in de leeftijd van 13-18 mogen naar een Jamboree als deelnemer. Dit is mijn kans, en hij komt nooit meer terug! 

De jamboree is een gigantisch kamp met wel 30.000 scouts van over de hele wereld. De kosten zijn alleen ook gigantisch. Als deelnemer moet ik 4500 euro betalen. Dit bedrag is mede zo hoog om ook de kosten van armere landen lager te kunnen maken. Wisten jullie dat het voorkomt dat een arm dorp jarenlang spaart om maar 1 kind  naar een jamboree te kunnen laten gaan? Gelukkig hebben we het in Nederland veel beter! 

Ik heb als doel om zo veel mogelijk het bedrag zelf bij elkaar te sparen. Ik heb nog de tijd tot maart 2019. Ik ga werken, acties doen en nog veel meer. Maar er is ook de optie voor jullie om mij een handje te helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

27 donaties
€ 605,00
Doel: € 4.500,00
13%

Deze actie is gesloten.