Amsterdam City Swim

Amsterdam City Swim | Geld inzamelen
 
 
Donatie ALS , Amsterdam City Swim

Hallo !

Mijn naam is Rosa van der Vlugt en ik ben 23 jaar.

Komend jaar op 9 september 2018 is er weer een nieuwe editie van de Amsterdam City Swim  !! Hierbij zwemmen de deelnemers 2km in de grachten van Amsterdam.

Dit evenement is georganiseerd voor een goed doel:

'Alle donaties worden door Stichting ALS Nederland aangewend voor onderzoek naar ALS. Het onderzoek richt zich op de oorzaak en het zo snel mogelijk vinden van een behandeling voor ALS en op de kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven van mensen met ALS.'  Voor meer informatie, ga naar: https://www.amsterdamcityswim.nl/info

IK GA OOK MEE ZWEMMEN, EN DAAROM HEB IK JULLIE HULP NODIG !

Afgelopen jaar ben ik vrijwilliger geweest bij dit evenement. Zelf was ik nog niet heel bekend met de ziekte ALS, maar daar heeft dit evenement verandering in gebracht. Het heeft zoveel indruk op mij gemaakt, waardoor ik de volgende editie in september 2018 mee wil zwemmen.

Mocht je zelf niet willen zwemmen, dan kun je alsnog een steentje bijdragen door te doneren. Zelf moet ik minstens 400 euro ophalen om mee te kunnen doen. Maar ik begin niet voor niets zo vroeg. Dit bedrag wil ik natuurlijk kunnen verhogen. Dat zou mooi zijn.

Help jij mij en daardoor de Stichting ALS Nederland met hun onderzoek naar ALS?!

Zo niet, even goede vrienden, maar kom vooral een keer kijken. Dit evenement is ontroerend mooi om te zien.

En laat me vooral weten als je ook mee wilt zwemmen !

ALVAST BEDANKT!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 375,00

Deze actie is gesloten.