Amstel Gold Race voor Amecet

Amstel Gold Race voor Amecet | Geld inzamelen
 
 
Steun Amecet in Soroti Oeganda

Het is al bijna zo ver! Op 20 april 2019 ga ik onervaren de Amstel Gold Race fietsen voor Amecet.

Vorig jaar heb ik hier 2 maanden vrijwillerswerk gedaan. Amecet is een opvanghuis voor kinderen met HIV/AIDS of die hun ouders hierdoor zijn kwijtgeraakt, pasgeboren baby's waarvan de moeder is overleden en in de steek gelaten kinderen. Amecet is niet echt een weeshuis, kinderen komen daar voor een periode van 2 of 3 maanden, daarna brengen ze hen weer terug naar hun familie in de dorpjes. Ze geloven dat de beste plaats voor een kind is in hun familie en niet in een weeshuis. Tijdens hun verblijf ontvangen de kinderen medische behandeling, goede zorg, voedsel en veel liefde. Wanneer ze een kind terug brengen naar hun familie op het platteland, blijven ze hen regelmatig opzoeken en de familie bemoedigen. Huisbezoek in de dorpjes is een deel van hun werk.

 

Daarnaast hebben ze ook nog een aantal projecten lopen. Kijk voor meer informatie op de website:                                  https://en.amecet-childrenshome.com/amecet-1  

 

Aangezien ik daar gewerkt heb weet ik precies hoe het er aan toe gaat en dat ze van donaties afhankelijk zijn. Heb zelf gezien dat het geld goed wordt besteed. Zou graag weer een steentje bij willen dragen en daarom ga ik onervaren de Amstel Gold Race fietsen om geld in te zamelen voor de kinderen in Soroti (Oeganda). Daar kan ik jullie steun zeker voor gebruiken! 

 

Alvast bedankt voor jullie donaties! Alle kleine beetjes helpen :) 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
55 donaties
€ 745,00

Deze actie is gesloten.