Alysha | Geld inzamelen
 
 

Alysha

Help René en wendy hun gezin om financieel bij te dragen aan deze verschrikkelijke gebeurt

Lieve vrienden familie iedereen die alysha kent!

Zoals de meeste het al gehoord hebben .. is de vakantie van het gezin een hel geworden. Wat een mooie vakantie moest zijn in kroatie is door het ongeluk van alysha waardoor zij 40 % verbrand is aan haar lichaampje en door de pijn in slaap word gehouden deze vakantie een hel geworden .

Hierbij is zij al 2 keer vervoert naar een ander ziekenhuis in Kroatië waardoor de ouders alles hebben moeten achter laten op de camping en 500 km van de camping af zitten om dichter bij alysha te kunnen zijn . Ze zitten in een hel op het moment en er is buiten een leuk vakantie centje.. een financiële strop gekomen waar ze niet op gerekend hadden . Het belangrijkste is dat ons meisje snel hersteld en naar Nederland mag. Dit kan nog tot 4 weken duren .. dus René moet zoiezo naar huis om weer te moeten werken .. en dat wil zeggen dat wendy daar alleen achter moet blijven. Oma vliegt ondertussen op en neer om de andere 2 kinderen op te halen .. daar komen ook veel kosten bij kijken. Ze hebben een appartement moeten huren die ook niet goedkoop is .. en daarbij alle overige kosten .

HUN HEBBEN HIER NIET OMGEVRAAGT !! EN WILLEN DIT WAARSCHIJNLIJK OOK NIET !!! MAAR IK ALS ZUS TANTE hier in Spanje wil toch iets kunnen doen voor hun.

DUS AUB MENSEN  ALLE BEETJES HELPEN !! ZODAT ZE IETS MEER RUST HEBBEN ZODRA ZE WEER THUIS ZIJN met ons meisje en het gezin weer compleet.  

Ik ben jullie erg dankbaar 😘

Nicole
03-09-2019

Lieve iedereen, 

Hier een update van alysha. 

Ze gaat de goede kant op en gelukkig weer vrolijk naar school.

Ze heeft nog een lange weg te gaan maar de specialiste zien het positief in allemaal en ze hoeft daarom ook nog maar 1x naar Rotterdam brandwonden centrum. 

Wij willen iedereen super bedanken voor de donatie.  Alle centjes zijn ondertussen gestort en waarschijn kan alysha deze op latere leeftijd gebruiken voor het herstellen van haar lichaam.  En de kosten die ze hebben moeten maken ..kunnen nu ook netjes worden afgerond 😇 

 

Nogmaals super bedankt en dikke kus alysha vis 


 

Laat een reactie achter

192 donaties
€ 5.845,00
Doel: € 3.000,00
194%