Alternatieve ijsbaan voor kinderen Kootstertille

Alternatieve ijsbaan voor kinderen Kootstertille | Geld inzamelen
 
 
help mee schaatsplezier in eigen dorp te realiseren voor de kinderen

Sinds dit jaar heeft het dorp Kootstertille geen ijsbaan meer. Deze is eind 2017 op last van de gemeente gesloten ivm onveilige situatie. Er zijn ontwikkelingen gaande voor een herstart. Maar dit soort dingen kost tijd ......

En dan zul je het beleven dat Koning Winter zich eind februari nog even meldt.  Terwijl er jaren een waterweiland klaar lag maar er geen vorst kwam is er nu vorst en geen waterweiland.

En dat terwijl het volgende week ook nog schoolvakantie is 😢😢

Daarom hebben wij als tennisvereniging het plan bedacht om nog een keer een alternatieve ijsbaan (de vorige keer was het een ijshockeybaan) te realiseren zodat de kinderen van Kootstertille volgende week wel kunnen schaatsen in de vakantie in hun eigen dorp.

Omdat onze tennisbanen 1 april wel weer gebruikt moeten kunnen worden voor tennis, en de ervaring van de vorige keer geleerd heeft dat het heel veel water kost en de baan heel zacht wordt door het vele water, zijn we genoodzaakt landbouwfolie op de baan de leggen (omdat anders de baan dus te nat en te zacht wordt). Dit kost uiteraard geld, best veel geld en dat moet ergens vandaan komen. 

Dus Kootstertille kom ook nu in actie en doe een vrijwillige donatie om dit met zijn allen mogelijk te maken. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
52 donaties
€ 620,00
Doel: € 500,00
124%

Deze actie is gesloten.