Alternatief Sinterklaas Journaal

Alternatief Sinterklaas Journaal | Geld inzamelen
 
 
Wij presenteren een nieuw Sinterklaas journaal met zwarte pieten.

Nu de NTR de Zwarte Pieten volledig in de ban heeft gedaan is het tijd voor een alternatief: een nieuw online sinterklaasjournaal.

Door geld in te zamelen voor Pietennieuws (werktitel van het Alternatieve Sinterklaas Journaal) kunnen we volgend jaar (2019) een kwalitatief hoogstaand Sinterklaas journaal  presenteren zoals de meerderheid van Nederland het graag ziet: met zwarte pieten. 

Door ons uitgebreide netwerk hebben we één van de beste Sinterklazen bereid gevonden hier aan mee te werken. Ook hebben we al een studio en regisseur op het oog. Samen gaan we er een geweldig project van maken dat minder kost dan NTR's Sinterklaasjournaal maar beter aansluit op de behoefte van Nederlandse kinderen.

Door de combinatie van deze professionele Sinterklaas (met meer dan 10 jaar ervaring; ziet er volgens sommigen beter uit dan de Sinterklaas van de NTR)

Verhaallijn delen

Een van de grote irritaties van Sinterklaas-intocht comité's in Nederland is dat de NTR de verhaallijn van het Sinterklaasjournaal niet vroegtijdig wil delen. Dit gaan wij anders doen, alle comité's die aan kunnen tonen dat zij een lokale intocht organiseren krijgen in september de belangrijkste verhaallijnen te weten. Zo kunnen lokale intochten zich conformeren aan het verhaal op Youtube dat kinderen volgen.

 

Afleveringen

In totaal komen er 29 afleveringen in 2019:

Vrijdag 8 november - Start

Vrijdag 6 december uitzwaaien (Eind)

Tussen deze twee data elke dag een aflevering van ca. 10 minuten

 

 

Facebook & Contact

Volg ons op Social Media: https://www.facebook.com/Pietennieuws-Alternatief-Sinterklaasjournaal-732402563764812/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 130,00
Doel: € 75.000,00
0%

Deze actie is gesloten.