Altena4Gambia

Altena4Gambia | Geld inzamelen
 
 
Help kinderen in Gambia, voorzieningen voor een weeshuis, school en kraamkliniek!

Samen zijn we sterk!

Geraakt op een vakantie vanuit het hart. Kleine kinderen in een armzalig weeshuis, samen slapend op vieze kapotte matrassen, nauwelijks spullen, geen toiletten, bedden, klamboes, kleding. Zo ook een schooltje. Triester is het nog als je realiseert dat in de verste verte geen hulp is om kinderen goed te wereld te brengen, geen kraamkliniek. 

Die ervaring raakt je en als ouders met gezonde kinderen, opgroeiend in Nederland, wil je ieder kind helpen. De basis voor het ontstaan van Altena4Gambia.

Help je mee? Samen zijn we sterk!

Ons doel, we bieden direct hulp. We zorgen er voor dat er goede voorzieningen komen voor het weeshuis, de school en voor het bouwen van een kraamkliniek, met lokale hulp daar. Waar mogelijk doen we meer, goederen vanuit Nederland per container daar naar toe. Alle hulp is welkom.  De wijze waarop we dit doel bereiken varieert van het organiseren van events in Land van Heusden Altena tot donaties. De challenge 25000 euro!

Transparantie:

Betrokkenheid, dat is eigenlijk het echte doel. We kunnen allemaal het verschil maken en de wereld een beetje beter maken. Samen doen, impliceert ook transparantie. Voor ons betekent dat een open boekhouding. Alles wat we gedoneerd krijgen en alles wat we doen, zullen we transparant aan onze donateurs en volgers communiceren. 

We doen het samen!

Wil je meer weten, volg Altena4Gambia op facebook!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

7 donaties
€ 225,00
Doel: € 25.000,00
0%

Deze actie is gesloten.