Als ik kon toveren teamNoor

Als ik kon toveren teamNoor | Geld inzamelen
 
 
Bij de dochter van onze collega Rolf is een hersentumor geconstateerd...

Wij hebben deze crowdfunding opgezet voor onze collega Rolf Roggema en zijn gezin om ze een hart onder de riem te steken. Enkele weken geleden is bij zijn dochter Noor een hersentumor geconstateerd en hierdoor staat hun hele wereld op zijn kop. Het komende 1,5 jaar staat in het teken van chemotherapie en controles, gelukkig is de prognose goed! Wij hebben gemerkt dat het leeft bij alle onze collega’s, opdrachtgevers en ook freelancers die hem kennen. Wij hopen met deze crowdfunding iedereen op zijn of haar manier de gelegenheid te geven om Rolf en zijn gezin een zonnestraaltje te kunnen geven. Bij de donatie mag je aangeven of we iets gaan sturen naar Noor of Rolf en zijn vrouw zoals een knuffel of een kaartje. Bij voldoende donaties gunnen wij Rolf en zijn gezin een vakantie!

Voor alle duidelijkheid, alles wat gedoneerd wordt gaat naar Rolf en zijn gezin!

Willen jullie hun verhaal volgen dan kan dat: https://kopzorgen.jouwweb.nl/

 

Wanneer je een donatie hebt gedaan en dit wil omzetten naar een kaartje, knuffel of iets anders stuur dan even een mail naar hr@qc-events.nl zodat wij dit kunnen regelen voor je.

 

Tessa Streng
01-02-2019

Zo bijzonder hoeveel mensen reageren, dit wordt enorm gewaardeerd en ook gezien door Rolf en zijn familie!
De chemotherapie is pittig en Noor heeft ondertussen besloten om haar hoofd kaal te maken, Rolf heeft zich stoer opgesteld en heeft ook zijn hoofd nu kaal. Vooraf konden ze niet weten hoeveel impact deze situatie heeft en dit valt soms zwaarder dan gedacht. Je kunt via de de blog op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen.

Als werkgever zijnde hebben wij besloten om alle donaties die voor 14 februari 2019 binnen zijn te gaan verdubbelen!


50 donaties
€ 2.012,00

Deze actie is gesloten.