Alpe d HuZes

Alpe d HuZes | Geld inzamelen
 
 
Vrijwilligerswerk alpe d HuZes 2020

Dag lieve mensen, mijn naam is Donna van der Waal


In de periode van 29 mei tot 6 juni ga ik naar Frankrijk, Voor de Alpe d’HuZes 

De Alpe d’HuZes is een sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker. Op 1 dag beklimmen ruim 5000 mensen fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’HuZes een berg met 21 bochten. Dat wordt gedaan op de donderdag.

 

De hele week doen wij vrijwilligerswerk voor Alpe d’HuZes/KWF-fonds want zonder vrijwilligers kan niet al het geld wat ingezameld wordt naar het fonds. Als vrijwilliger zorgen wij voor de veiligheid van de mensen en dat alles goed geregeld is. De vrijwilligers gaan ook de berg beklimmen dat gebeurt op de dinsdag.


Dit sprak mij enorm aan omdat ik weet hoe het voelt als iemand in je omgeving ziek is, wat het met je doet. Mijn oma is gelukkig beter geworden, en daar ben ik zo dankbaar voor.

Ik ga naar Frankrijk om vrijwilligerswerk te doen en de berg te beklimmen, voor de mensen die iemand verloren hebben, voor de mensen die ziek zijn, en voor mijn oma.


Ik verwacht van deze week dat het zwaar wordt, emotioneel, maar ook mooi en leerzaam.


Als school gaan wij ook geld inzamelen, zoveel mogelijk. daarmee bekostigen we de bus reis en de rest gaat naar het fonds.


Zonder sponsors komen wij helaas niet ver, zou u het leuk lijken om ons te sponsoren laat het weten! Iedereen gaat op zoek naar eigen sponsors. Al is het een klein bedrag laat het mij weten alle beetjes helpen!


Alpe d’HuZes opgeven is geen optie!


Donnavanderwaal0404@gmail.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
13 donaties
€ 260,00
Doel: € 500,00
52%