Alpe d HuZes Team for Life 2019

Alpe d HuZes Team for Life 2019 | Geld inzamelen
 
 
Alpe d HuZes Team for Life 2019

Daar gaan we weer, Team for life naar de Alpe d´Huez, om mee te doen voor de 6e keer aan de Alpe d'Huzes!

Al is het niet altijd in dezelfde samenstelling geweest.

In 2013 is Ruben begonnen, hij had zich in 2012 al opgegeven, toen nog niet wetende, dat zijn moeder ook te maken zou krijgen met deze verschrikkelijke rotziekte.

In 2015 zijn Ruben en Willem samen gegaan, toen beide wetende, dat het niet zo goed ging met hun moeder. Voor Ruben en Willem was het een groot gemis, dat hun geliefde moeder er niet bij kon zijn. Jacqueline heeft het op afstand toch mee mogen beleven, ze was supertrots op haar zoons.

In 2016 zijn Ruben en Willem wederom samen gegaan. Ondanks het verlies van hun moeder, misschien juist wel door het verlies, vonden ze de kracht om wederom de strijd aan te gaan. Jacqueline, die op hun schouder zat, hun mee omhoog trok, om de top te halen. "Dichter bij de hemel kom je niet"!

In 2017 zijn Ruben, Willem, Hans en Frans de strijd aangegaan. Ruben, Willem en Hans fietsend, Frans lopend. Frans weet sinds juli 2012 dat hij een hersentumor heeft. Ieder op hun eigen manier de berg getrotseerd, ieder op hun eigen manier het beleefd. Dat was prachtig.

In 2018 zijn Frans en Dominique samen de strijd aangegaan, lopend. Frans wist al, 2017 was het hem gelukt de berg 2x te beklimmen, dat door zijn ziekte, dat in 2018 het dat 'm niet meer zou worden.
Dominique en Frans hebben samen de finish behaald. Dominique had de kracht en energie nog, om de berg nogmaals te beklimmen.
Frans heeft gezegd, tijd om de bal door te spelen aan de jongere generatie. Uiteraard was dat voor Dominique niet aan dovemans oren gezegd.

Nu is het 2019, Ruben, Willem en Dominique gaan nu wederom naar de berg. Dominique was na haar eerste jaar besmet. Ruben en Willem waren al besmet, ze hadden een jaartje sabbatical. Wat zeer begrijpelijk is, wat het is niet niks. Je moet trainen, zelf geld investeren (inschrijving, reis en verblijf ), daarnaast ook nog geld inzamelen, €2.500,- per persoon.
Dat weerhoudt ze er niet van, wat het is ook een belevenis. Het samenzijn, de warmte die je voelt.
De top zovaak mogelijk halen, ook al doet het pijn, want "opgeven is geen optie!".

Wat hun drieën verbindt, is dat ze weten hoe het is wat het is een ouder te hebben met kanker. Wat hun drieën verbindt, is dat ze alle drie graag zouden willen dat er een dag komt, dat er niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team-for-lifeEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 50,00
Doel: € 7.500,00
0%

Deze actie is gesloten.