Almere.voedselkasten.nl

Almere.voedselkasten.nl | Geld inzamelen
 
 

DONEERACTIE ALMERE.VOEDSELKASTEN.NL

Een Voedselkast is een systeem van delen, waarbij het de bedoeling is dat mensen producten in het kastje plaatsen die ze over hebben of waar ze niets mee doen. Anderen kunnen die dan weer gebruiken. Handig, zo kunnen we elkaar helpen! Iedereen mag meenemen wat hij/zij nodig heeft, en in het kastje zetten wat men over heeft. 

Niet alleen voedsel, maar ook toiletartikelen en menstruatieartikelen zijn welkom in de kast. Alles wat iemand anders kan gebruiken, er nog goed uitziet en etenswaar waarvan de houdbaarheidsdatum niet langer dan één maand verstreken is, is welkom!

Om de kasten gedurende het jaar gevuld te houden zijn wij deze Crowdfunding gestart, het doel is € 1.500,- op te halen waar wij voedsel van kopen om in de kasten te plaatsen. 

Wij hebben inmiddels al 30 voedselkasten in Almere geplaatst en ons doel is om voor het einde van het jaar er 40 te hebben geplaatst. De nood in Almere is echt heel hoog!

Giften aan de PCI kunt u aftrekken van de inkomstenbelasting. Het PCI is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Vanuit de PCI plaatsen wij Voedselkasten in Almere uit naam van Zuster Corlies. Meer informatie over de PCI vind u via deze link https://katholiekalmere.nl/diaconie-algemeen/pci/

Alvast bedankt voor uw donatie!

Almere.voedselkasten is een initiatief van de PCI-Almere en het Zuster Corliesfonds

Meer informatie mbt de voedselkasten vind u op onze website www.almere.voedselkasten.nl of op facebook; https://www.facebook.com/Almere.voedselkasten.nlEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
23 donaties
€ 450,00
Doel: € 1.500,00
30%

Deze actie is gesloten.