Alles voor een kindje | Geld inzamelen
 
 

Alles voor een kindje

Help ons geld te verzamelen voor IVF behandelingen

Dit zijn Dennis en Lisette. Lisette is een geboren moeder en Dennis een geboren vader. Maar helaas heeft niet iedereen het geluk dat het krijgen van een kindje vanzelf gaat.

De hoop om op een natuurlijke manier zwanger te worden hebben ze al lang geleden op moeten geven. Inmiddels doen zij al meer dan 4 jaar lang alles wat in hun macht ligt om hun allerdiepste hartewens in vervulling te laten gaan.

Na 9 tevergeefse pogingen via alle mogelijke technieken (ICSI) in Nederland, Belgie en Duitsland hebben ze vorig jaar het loodzware besluit moeten nemen om een spermadonor te zoeken.

Op basis van deze donor zijn er in totaal 6 nieuwe pogingen mogelijk. 3 hiervan zijn inmiddels zonder resultaat via IUI gedaan. De artsen hebben geadviseerd om de resterende 3 pogingen via IVF/ICSI te doen. De kosten van 1 behandeling incl alle bijkomende kosten van medicatie e.d. zijn echter 4750 euro. Geld dat er door alle voorgaande pogingen niet meer is.

Dit is de reden dat wij deze actie zijn gestart. Lisette en Dennis zien dit als hun allerlaatste kans om een kindje te krijgen. Wij willen deze kans zo groot mogelijk maken en willen jou vragen om hier een bijdrage aan te leveren. Hoe groot of klein ook. Alles is welkom.

Zodra er genoeg geld is verzameld, kunnen Lisette & Dennis starten met de IVF poging en alle bijbehorende kosten. Alles wat er extra gedoneerd wordt, zal gebruikt worden voor evt. volgende pogingen *zie update 02-09-2019* , maar ook voor medicijn- en reiskosten die uit eigen zak betaald worden. 

Als de poging slaagt, krijgt iedereen die heeft bijgedragen naast eeuwige dankbaarheid een persoonlijk geboortekaartje.

Met warme groet en heel veel liefde,

Team Liset & Den

Martijn Geleijnse
02-09-2019

Lieve, meelevende donateurs,

We zijn inmiddels een paar maanden verder en nog steeds raken we geëmotioneerd van alle donaties en het medeleven. Van mensen die we heel goed kennen tot mensen die ons niet eens kennen, geen woorden om uit te drukken hoe bijzonder dat is. Dus we zijn ontzettend dankbaar voor familie Geleijnse en de liefste Nancy die deze actie op poten hebben gezet! Onze grootste wens nog niet vervuld, maar we geven de moed niet op!

Helaas is de poging die wij van deze donaties hebben betaald volledig mislukt door allerlei omstandigheden en dan is de situatie gewoon een commerciële handeling en ben je je geld kwijt! Een enorme domper!

Daarnaast hebben onze artsen in Düsseldorf  besloten voor zichzelf te beginnen, dat betekent: wachten tot die kliniek opgestart is en wij daar terecht kunnen, een hoop regelen (materiaal van kliniek naar kliniek transporteren), onderzoeken.... en ook helaas: nóg meer betalen! Hoe fijn is het om dan te zien dat er nog steeds gedoneerd wordt! Echt heel bijzonder.

Afgelopen 1,5 jaar hebben wij meegewerkt aan een televisieprogramma rondom dit thema. Vanaf 10 september zijn wij te zien in het programma 'Niets liever dan een kind' om 21.30 uur op SBS6.

We laten zien wat het traject inhoudt, hoe wij daarmee omgaan en welke weg er bewandeld wordt. We stellen ons kwetsbaar op, nemen jullie mee in alle emoties die we ervaren om zo een taboe te doorbreken! 

We hopen dat mensen die in een vruchtbaarheidstraject zitten hier iets aan hebben, maar ook alle mensen die er geen idee van hebben. Meer begrip, minder 'domme' (onwetende) opmerkingen, meer vragen en open gesprekken... Onvoorstelbaar spannend voor ons om ons zo kwetsbaar op te stellen voor heel Nederland, maar we staan er voor 100% achter en hopen op veel kijkers.

Liefs,

Dennis en Lisette

https://www.kijk.nl/sbs6/nietslieverdaneenkind/videos/xgowFNiqcXJ/niets-liever-dan-een-kind


 

Laat een reactie achter

689 donaties
€ 11.135,00