Alfie Dingley

Alfie Dingley | Geld inzamelen
 
 
Behandeling van jongen met 30 epilepsie aanvallen.

Het Britse jongetje Alfie Dingley (5) heeft tot wel 30 epileptische aanvallen per dag. Cannabisolie helpt hem, daarom verbleef zijn familie een paar maanden in Nederland. tijdens de behandeling werden de aanvallen met succes verminderd naar 20 in een jaar. Eenmaal terug in Engeland mag hij het middel niet meer gebruiken, kan hij niet naar school en geen normaal leven meer leiden.

Om de aanvallen onder controle te houden, moest Alfie in Engeland aan een infuus met steroïden. "Maar die hebben ernstige bijwerkingen. Ze zorgen ervoor dat hij erg agressief wordt", zegt zijn moeder Hannah tegen de Britse krant the Mirror. Tevens waren ze zo schadelijk dat als deze kleine de behandlingen met steroïden blijvend moet ondergaan, hij in een psychose kan komen en binnen korte tijd zal overlijden.

het middel, 'Cannabidol' wordt gewonnen uit cannabis planten maar de stof THC, waar je ook 'high' van wordt speelt hierbij geen rol. maar omdat deze olie uit cannabis planten wordt gewonnen is het een drug en staat in het Verenigd Koninkrijk niet geregistreerd als geneesmiddel. Cannabisolie het land in smokkelen is geen optie, als ze Alfie daar vervolgens mee behandelen, riskeren ze een gevangenisstraf van 14 jaar.

 

Deze actie heb ik gestart omdat ik zelf ook epilepsie heb, en leef daarom ook enorm met deze jongen mee. Alfie Dingley heeft nog een hele toekomst voor zich en een feit is, dat bij elke aanval er een deel van de hersencellen afsterft. hierdoor kunnen de aanvallen en bijwerkingen nog groter worden, waardoor op den duur dit helemaal niet meer bestreden kan worden. 

Omdat de overheid van de UK Alfie dingley geen normaal bestaan gunt doen we het zelf, en zullen de donaties gebruikt worden voor verblijf van de ouders, de kosten van reizen en de behandelingen. ook zal ik zorgen voor updates en zal er op korte termijn een facebook pagina worden gemaakt.

enkele links met berichten over deze jongen:

https://www.rtlnieuws.nl/gezondheid/ziek-brits-jongetje-heeft-baat-bij-nederlandse-cannabisolie-maar-mag-het-niet-gebruiken

http://www.telegraph.co.uk/news/2018/02/18/home-office-rejects-mps-call-grant-medical-cannabis-licence/

 

Bij vragen of twijfel neem dan gerust met mij persoonlijk contact op via telefoon, email of facebook.

alfiedingley@hotmail.com

For people from England it is not possible to donate from an english bank on this site.
this is how you can do it
1. press on the link below.
2. press on the red button, 'doneer' (donate)
3. fil in your donation and select, Bank Transfer.

kelly stoffelsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 50.000,00
0%

Deze actie is gesloten.