Album The Lady and the Lake

Album The Lady and the Lake | Geld inzamelen
 
 
Album, The Lady and the Lake. Een muzikaal verhaal bestaande uit dertien liedjes.

Bertien van Oppen en schrijft sinds haar achttiende jaar muziek. Alhoewel eigen muziek vaak moeilijk in hokjes en vakjes gestopt kan worden, valt haar repertoire toch meer onder het Keltische Folk genre. Muziek met een verhaal.


The Lady and the Lake is het muzikale verhaal dat wordt verteld aan de hand van dertien liedjes.De liedjes worden in het Engels gezongen en het verhaal wordt in het Nederlands verteld, zodat iedereen het muzikale verhaal kan volgen. Dertien staat voor de vrouwelijkheid, de dertien maan maanden in het jaar. Ieder liedje is door Bertien zelf geschreven en uitgewerkt op klassiek gitaar. Het is een verhaal met een mooie boodschap. Komend seizoen zal op verschillende locaties een voorstelling plaatsvinden. De première vindt plaats in Luyksgestel in het openluchttheater Hunnebergen op 24 augustus. Op 27 september vindt er een voorstelling plaats in Auberge de Rouche in de Kersentuin zaal welke uitzicht biedt het water. Een top locatie met de juiste sfeer voor dit verhaal. Dan zal er nog een vervolg concert plaatsvinden in kasteel Doenrade op 25 oktober.

 

There where is no time, no place and no space, daar begint het verhaal van de The Lady and the Lake. Jonge Lady Rose valt in de smaak van Graaf MacLoyd. Sterker nog, de Graaf wordt verliefd. Dit tot grote ergernis van Gravin Gruwilda, ze ziet haar grote liefde aan haar voorbij gaan. Daarnaast krijgt deze graaf veel te veel macht met de dochter van de Hertog aan zijn zijde. Ze zint op wraak en vraagt een kleine toverkol om raad. De toverkol spreekt een vreselijke vloek uit over de Graaf. Een verhaal dat verder gaat dan het hier en nu, nog in het verleden of de toekomst afspeelt. Waar zielen afwisselend een andere taak vervullen, waaruit blijkt dat er maar één universeel bewustzijn bestaat. The Lake dient als symbolische poort naar de andere wereld. De zielen zullen altijd blijven voort bestaan en groeien in hun zielen wijsheid.


Bertien’s droom is om het verhaal van The Lady and the Lake vast te leggen op een album, de dertien liedjes worden opgenomen op het album en hierbij komt dan een compact boekje met het verhaal. Een naslagwerk voor de fan en liefhebber die verder wil kijken dan de horizon strekt. Een blik achter de regenboog, die iedere keer verschuift wanneer je dichterbij komt. Het is een uniek concept.


Helpt u mij mee dit album te kunnen realiseren?


U kunt een vrij bedrag doneren. Het doelbedrag voor realisatie dit album is  2500 Euro

www.bertienartworks.com

Facebook https://www.facebook.com/Bertienartworks/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 20,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.