Album opnemen

Album opnemen | Geld inzamelen
 
 
Hi! Ik ben Rosa en ik ben van plan mijn eerste album op te nemen.

Hoi! Ik ben Rosa van Bommel.

Ik ben 16 jaar oud en ik zing al 16 jaar en 9 maanden ;)

Dit jaar wil ik mijn allereerste album uitbrengen, dat wil zeggen dat ik mijn zelfgeschreven liedjes met gitaar in een studio wil opnemen en op een cd en spotify wil zetten. Hiermee creeër ik meer zichtbaarheid en mogelijkheden voor mij en mijn muziek en kan ik mijzelf op professionele wijze presenteren aan het publiek.

De muziek die ik maak zijn singer songwriter liedjes met mooie (poëtische) teksten, goed te labelen als easy listening muziek die je op zondagochtend aanzet.

Wanneer ik dit album heb opgenomen organiseer ik een groot concert waar ik al mijn muziek zing voor iedereen die wil komen, inclusief veel mensen uit de muzikale wereld. 

Ik heb voor dit project wel een vrij groot budget nodig, wat ik zelf niet heb. Daarom wil ik via crowdfunding, maar ook via fondsen, geld bij elkaar zien te halen om mijn album te kunnen opnemen. Ik moet een studio huren en een gitarist, tevens moet ik cd’s laten maken. 

Ik hoop dat jullie mij hiermee willen helpen!

Wanneer je een donatie doet, ben je natuurlijk zeker uitgenodigd, en afhankelijk van het bedrag zal je ook mijn CD ontvangen wanneer hij is opgenomen!

 


Alvast enorm bedankt,

RosaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
9 donaties
€ 136,00
Doel: € 500,00
27%

Deze actie is gesloten.