AINF kansarme honden!

AINF kansarme honden! | Geld inzamelen
 
 
Met deze inzameling actie hoop ik het AINF steun te bieden voor de kansarme honden!

Ik ben Lindy en hou van dieren. Mijn missie is om het AINF te helpen blijven bestaan. Deze organisatie zet zich in voor kansarme en vaak getraumatiseerde honden in Spanje. Ook hebben ze een geweldig team vrijwilligers in Nederland die de honden hier opvangen. Deze organisatie krijgt geen steun van de overheid en is compleet afhankelijk van sponsoren en donateurs!

Mijn verhaal

Ik heb 2 honden geadopteerd bij het AINF. De eerste hond had Leishmania. Dat is een ziekte die ze in Spanje kunnen oplopen en nooit meer weggaat. Onze hond (bailey) is hier uiteindelijk aan overleden. De dierenartskosten waren hoog. Maar dat vonden wij niet erg. Mijn man en ik adopteren de hond die op dat moment geen kans meer heeft op een goude mandje. In Spanje zitten nog meer honden met Leishmania. En daar zijn de medische kosten bijna onbetaalbaar. 

Onze tweede hond (gary) is 6 jaar oud. Hij heeft ook Leishmania en is een grote hond. Maar ook hij had al veel meegemaakt. Hij was op straat gevonden. Totaal uitgehongerd en meer dood als levend. Ook had hij vleeswonden wat duidelijk wees naar mishandeling. Zie de foto's! 

De organisatie is zo belangrijk! Want zonder hen hebben deze honden geen toekomst. Maar ze kunnen het niet alleen. Met het geld zouden ze zoveel goede dingen kunnen doen. Bijvoorbeeld voedsel kopen, dekens voor de koude winter, manden, medicijnen, kosten om de transport te kunnen bekostigen en ga zo maar door! Met deze actie hoop ik hen te kunben helpen met al het goede wat ze al doen. Ook zal het AINF heel blij zijn dat ze dit werk voort kunnen zetten door jullie donaties!!! 

Alvast heel erg bedankt! Ook namens het AINF!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 25,00
Doel: € 500,00
5%

Deze actie is gesloten.